Estrada pod lupom 24sedam: Ovako prolaze poznati kad organizuju tajna venčanja i koncerte! (FOTO/VIDEO)

21.02.2022

08:15

0

Uprkos velikom trudu, nije im pošlo za rukom da prođu neopaženo

Estrada pod lupom 24sedam: Ovako prolaze poznati kad organizuju tajna venčanja i koncerte! (FOTO/VIDEO)
show - Copyright 24sedam/Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Sedmicu koju smo ispratili obeležilo je nekoliko svadbi - Slobe Radanovića, Petra Graša... Zatim razvoda kako na domaćoj sceni i u slučaju Goge Sekulić, te Lazara Ristovskog, tako i na stranoj, kada se pročulo da je čuveni „Džoi iz Prijatelja" ponovo „solo". 

Sa druge strane, „nedelja ljubavi", koja je počela Danom zaljubljenih, za neke poznate ličnosti prošla je i u suzama - najbliži su se, kao i brojni fanovi, prisetili Đorđa Balaševića od čijeg je odlaska prošlo godinu dana, a onda i Šabana Šaulića, koji je tragično preminuo pre tri godine.

Između ostalog, o raskidu Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljiča, odustajanju Goce Tržan od „Evrovizije", kao i drami posle koncerta Vesne Zmijanac, 24sedam vas je blagovremeno obaveštavao. 

Venčali se Hana Huljić i Petar Grašo

Pevač i njegova 14 godina mlađa izabranica su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav u crkvi Svetog Dominika u Splitu, uz prisustvo kumova, najbližih članova porodica i prijatelja.

Iako su jedan od onih parova koji, kada je privatnost u pitanju, strogo izbegavaju svetla reflektora, brojni mediji su prenosili kako je Hana blistala u venčanici sa cvetnim dezenom, dok je Petar za ovu priliku odabrao crno, elegantno odelo. Kako su mladenci izgledali možete pogledati OVDE.  

 

 

I drugi put, „da"!

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović venčali su se nadomak Zlatara, u etno selu Vraneša. Ceremonija je održana u manastiru Dubnica, 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Pevač se svojski potrudio da sve pripremi u strogoj tajnosti, međutim to mu nije pošlo za rukom. Inače i pevaču i njegovoj novoj izabranici je ovo drugi brak.

Razvodi se Lazar Ristovski

Posle 42 godine koje su proveli zajedno, glumac i njegova supruga Danica rešili su da stave tačku na njihovu ljubav, prenose domaći mediji. U braku, inače, dobili su sinove Petra i Jovana, a u svojoj ispovesti za „Gloriju" Ristovski je objasnio kako su „vremenom samo potrošili energiju koja ih je spajala", te da je to bio razlog za rastanak, ne skrivajući da mu je sve svakako teško, kao i njoj. 

Danica i Lazar Ristovski ATAImages/ A.A.
 

Odlikovanja u rukama porodica Njegomir i Rokvić

Predsednik Aleksandar Vučić protekle nedelje je u Palati Srbije uručio odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti Srbije. Ukupno je dodeljeno 88 odlikovanja, a određene ličnosti koje su doprinele Srbiji je posthumno odlikovao.

Tanjug/Dragan Kujundžić
 

Tako su odlikovanja u ime Merime Njegomir i Marinka Rokvića, pevača koji više nisu među nama, primili članovi njihovih porodica.

Tanjug/Dragan Kujundžić
 

Zvezda „Granda" u drugom stanju!

Dada Mešaljić objavila je na svom Instagram profilu da je trudna.

Lepe vesti su i te kako obradovale njene brojne fanove, a iako su neki mislili da će zbog toga odustati od daljeg takmičenja u „Zvezdama Granda", pevačica koja se nedavno i udala objasnila je da od toga nema ni govora, već da će davati sve od sebe do samog kraja.

 

 

Goca Tržan „Evroviziji" rekla „ne", a za to je imala i dobar razlog...

Pevačica je, naime, otkazala učešće na festivalu na kom će biti izabran srpski predstavnik za „Evrosong" - iz zdravstvenih razloga, saopštio je bio „RTS". Goca je trebalo da nastupa s pesmom „Fitilj".

goca Tržan Antonio Ahel/ATAImages
 

Njeno mesto, međutim, zauzeće „CHEGI & Braća Bluz Bend" sa pesmom „Devojko sa plamenom u očima" i oni će nastupiti u drugom polufinalu, 4. marta, pod rednim brojem šest.

Raskinuli Anastasija i Đorđe!

Ražnatovićeva i Kuljić su stavili tačku na svoju ljubavnu priču posle pet godina zabavljanja. U saopštenju za javnost, kao razlog su navedene nepremostive razlike, ali i da su ostali u dobrim odnosima.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Prošla je godina od Đoletovog odlaska...

Balašević je preminuo 19. februara 2021. Porodica, kao što je na svom Fejsbuku objasnila ćerka pokojnog kantautora, nije obeležavala ovaj dan ne zbog „nedostatka poštovanja, već upravo suprotno".

 

 

Tuga ne jenjava

Porodica i prijatelji Šabana Šaulića okupili su se na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana prošle nedelje, kako bi dali pomen pevaču koji je tragično preminuo pre tri godine. Prve su stigle udovica Goca i ćerke Ilda i Sanela, koje su u suzama upalile sveće i ostavile cveće.

Zatim, pridružile su im se i brojne poznate ličnosti.

„Nisam ovo uradila iz hira!"

Vesna Zmijanac našla se na udaru fanova posle koncerta koji je održala u Beogradu, jer su brojni bili oni koji nisu imali pojma da se koncert održava.

Vesna Zmijanac ATAImages / Milan Maričić
 

Ekipa 24sedam je kontaktirala pevačicu zbog novonastale situacije, a potom je ona, posle našeg pisanja, odlučila da se i sama obrati svojim vernim pratiocima i objasni im zbog čega je došlo do nesporazuma - putem društvene mreže Instagram.

 

 

Bogdan Rodić teško povređen

Otac Bogdane Ražnatović, te Bojane i Nataše Rodić, teško je povređen proteklog utorka usled rada sa konjima, koji su ga izgazili, prenosili su domaći mediji. On se otad nalazi u bolnici, ali nije životno ugrožen. Ima povredu glave i prima odgovarajuću terapiju.

Bogdan Rodić Antonio Ahel/ATAIMages
 

Razvodi se Goga Sekulić

Iako su ona i Uroš Domanović godinama živeli u, kako se činilo, skladnom braku, pevačica i sportista su rešili da stave tačku na njihovu ljubav. 

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i odnos, koji će takav i ostati - rekla je Goga za 24sedam

Goga Sekulić Antonio Ahel/ATAImages
 

„Srpska snajka" ponovo trudna

Manekenka Adrijana Lima, nekada supruga našeg košarkaša Marka Jarića, obelodanila je da je u drugom stanju te da svoje treće dete čeka s filmskim producentom Andreom Lemersom III. Lepe vesti, inače, osvanule su na veoma zanimljiv način, na TikToku:

 

 

Džoi je ponovo „singl"

Met Leblank, koji je svetsku slavu stekao kao Džoi Tribijani iz serije „Prijatelji", stavio je tačku i na drugi brak - sa producentkinjom Aurorom Maligan, posle četiri godine. Prema navodima „Daily Mail-a", par se rastao još 2020, ali su informacije o tome poznate tek sada. Sumnja se da je razlika u godinama bila problem, kao i to što glumac živi u Los Anđelesu, u Americi, a producentkinja u Engleskoj.

Aurora Maligan i Met Leblank Profimedia
 

Lepoticu brutalno unakazili!

Proslavljeni supermodel Linda Evanđelista, posle ispovesti na Instagramu, rešila je i za „People" da progovori o mukama koje su je snašle pošto se odlučila da ode na „neinvazivni CoolSculpting". Osim što je šokirala svojom pričom o tome kako je zbog zahvata ostala „trajno deformisana i brutalno unakažena", za pomenute medije se i fotografisala - posle nekoliko godina skrivanja od javnosti.

 

 

Halinina porodica rešila da tuži Boldvina!

Članovi porodice snimateljke Haline Hačins, koju je Alek Boldvin slučajno usmrtio na snimanju filma „Rust", rešili su da tuže glumca za ubistvo iz nehata, prenose strani mediji, zajedno s objašnjenjem od strane advokata Brajana Paniša.

Alek Boldvin Printscreen / Instagram / Alec Baldwin
 

Uz tužbu, takođe, objavljen je i animirani video pod nazivom „Ubijanje Haline Hačins na setu filma („Rust")", u kom je prikazano kako se sve dogodilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike