Nije samo kuma! Još jedno veže Jelenu Đuričanin za porodicu Đogani (FOTO)

20.02.2022

09:01

0

Privatan život nove supruge pevača i te kako intrigira javnost

Nije samo kuma! Još jedno veže Jelenu Đuričanin za porodicu Đogani (FOTO)
sloba radanovic jelena vencani 1402 2022 foto sivacki (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ubrzo nakon što se saznalo da je kuma Jelene Radanović, Mira Mijatović, nekada bila vatreni fan Lune Đogani, mnogi su primetili i da nova pevačeva supruga prati, lajkuje i komentariše fotografije još jedne devojke iz čuvene dens porodice na društvenim mrežama.

U pitanju je Silvija, ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, a za nju je veže - sin.

Jelena Radanović Instagram screenshot / jeja.radanovic
 

Silvija je Jeleninom nasledniku, naime, svojevremeno bila vaspitačica u vrtiću u kom je i direktorka, piše „Kurir", a vodi se i kao vlasnica istog zajedno s poznatom mamom. Inače, Slađa je svojevremeno za pomenute medije ispričala kako je otvaranje vrtića bila njena velika želja još davnih dana:

- Ovo je bio moj cilj, moj san, otvorila sam oazu za decu. Ne bih mogla da kažem da mi scena nedostaje, ali što se tiče vrtića, ovo je bila moja ideja pre tri godine.

 

 

- Ovo je nekako moj život, posebno zato što imam unuku. Sve me je vezalo za decu, rekla sam: „Okej, Silvija je završila za vaspitača", ja sam omogućila detetu da bude gazda na svom.

Podsećanja radi, Silvija je nedavno izjavila za iste medije da sestru od strica, Lunu, gotovo i ne poznaje. Sa druge strane, glavni akteri čitave ove priče nisu se odazivali na pozive, niti su na bilo koji drugi način prokomentarisali situaciju koja je javnosti svakako zanimljiva.

 

 

Jelena i Slobodan Radanović venčali su se 14. februara, na Dan zaljubljenih, nadomak Zlatara. Par je u strogoj tajnosti organizovao intimnu ceremoniju, kojoj su pored kumova prisustvovali samo najbliži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike