Ćerka Merime Njegomir i dva meseca od pevačicine smrti prolazi kroz pakao: „Majčice, trudim se, veruj mi..." (FOTO)

20.01.2022

19:07

1

Porodica se s velikim gubitkom baš teško nosi

Ćerka Merime Njegomir i dva meseca od pevačicine smrti prolazi kroz pakao: „Majčice, trudim se, veruj mi..." (FOTO)
Ljubica i Merima Njegomir - Copyright Instagram screenshot / ljubicanjegomir

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je 20. novembra protekle godine. Njena porodica od tada tuguje bez prestanka, posebno njene ćerke, koje su za poznatu majku bile i te kako vezane.

Ljubica joj je danas, tačno dva meseca otkako je više nema, posvetila i objavu na društvenoj mreži Instagram. U potpisu stare fotografije koju je objavila, pokazala je da joj nimalo nije lako.

- Mila moja majčice, danas je tačno dva meseca kako si otišla... Trudim se, veruj mi, trudim se da živim ove manje loše, loše, a nekad i jezive dane onako kako bi me ti savetovala - počela je ona. 

Vreme nikako da zaleči rane...

- Kako vreme prolazi, sve sam svesnija tvog nedostatka, istovremeno još odlučnija u nameri da budeš još više ponosna na mene. Znam da si tu sada više nego ikad. Voli te tvoja Bubica - zaključila je ona.

 

 

Podsećanja radi, Ljubica je i zaplakala govoreći o prvom velikom prazniku posle Merimine smrti.

- Mama nam svaki dan sve više nedostaje, ne možemo da verujemo da je više nema. Nikako se ne mirimo s tim. Fali nam da je čujemo, da nas pozove, zagrli. Ona je bila stub naše porodice, njena ljubav nas je sve uvek gurala napred.

- Sestre i brat su isto bili veoma vezani za nju i veoma teško svi podnosimo gubitak - ispričala je uplakana za „Srpski Telegraf"/„Republiku" i priznala da im najveći hrišćanski praznik posebno teško pada bez majčine podrške i ljubavi.

- Ovo nam je najteži Božić do sada, teško nam padaju svi praznici bez nje. Navikli smo da nas ona dočeka. Grlila bi nas s vrata i pevušila što nas je sve oko stola skupila. Bila je divna majka, baka, drug - nabrajala je Ljubica, pa opisala kako je izgledao prvi ulazak u stan pokojne majke, četrdeset dana od smrti.  

Sve je tu, a nje nema

- Bilo nam je teško da posle mamine smrti uđemo u njen stan. Tu su sve naše uspomene, fotografije, njen miris, dom. Kada sam ušla u njenu sobu, bilo mi je najteže. Njene stvari, njen miris, sve je tu, ali nje nema. Prosto ne mogu da prihvatim da je više nikada neću videti i sve imam osećaj da će se odnekle pojaviti - zaplakala je.  

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike