Američki reper peti put optužen za silovanje: Žena tvrdi i da je zadobila brutalne povrede

18.02.2022

08:35

0

Autor: Marija Mitić

Sve se odigralo 2016. godine na zabavi u Vest Hilsu u Kaliforniji

Američki reper peti put optužen za silovanje: Žena tvrdi i da je zadobila brutalne povrede
profimedia-0637668234 - Copyright Profimedia

Američki reper Trej Songz optužen je za silovanje od strane anonimne žene, koja tvrdi da ju je napastvovao na jednoj zabavi 2016. godine u Vest Hilsu u Kaliforniji.

Osim toga. nesrećna žena tvrdi i da je tokom ovog napastvovanja zadobila i brutalne povrede zbog kojih je morala da potraži lekarsku pomoć, piše TMZ.

Neimenovana žena, koja je u sudskim spisima navedena kao Džejn Do, tvrdi da je imala neobaveznu i „povremeno seksualnu“ vezu s reperom, ali navodi da su stvari poprimile mračni zaokret u martu 2016. godine, kada ju je silovao, prenosi Dnevni avaz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by treysongz (@treysongz)

 

Džejn navodi da se Songs pretvorio u "divljeg silovatelja" nakon što su ušli u spavaću sobu. Žena je navodno "vrištala od bola" i "molila" repera da prestane, stoji u sudskim dokumentima. Silovana devojka tvrdi da je pobegla iz kuće odmah nakon napada i kaže da ju je vozač Ubera odvezao u obližnju bolnicu jer je bila "u nevolji", prenosi People.

Nakon lekarskog pregleda, u razgovoru sapolicijom nije otkrila ime počinioca, a kada su sutra nadležne službe pokucale na njena vrata, nije im otvorila.

U tužbi se navodi i da se žena nakon incidenta suočavala s depresijom i poniženjem, a repera tuži za seksualni napad, kršenje zakona o rodnom nasilju, namerno nanošenje emocionalne uznemirenosti, nesavesno nanošenje emocionalne nevolje i lišavanje slobode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by treysongz (@treysongz)

 

- Tvrdnje u ovoj tužbi su lažne. Trej se raduje što će se činjenice u potpunosti objaviti. Ranije danas, advokat koji je sastavio ovu tužbu je optužen da je pokušao da plati ženi da lažno optuži Treja. Nekoliko sati kasnije, taj isti advokat je podneo tužbu u ime anonimnog klijenta. Nije teško videti što se događa ovde i sramota je za prave žrtve seksualnog napada - rekao je reperov predstavnik za TMZ.

Songsu je ovo barem peta optužba za seksualno nasilje te treća koja je došla do suda. Do sada su ga tužile Jauhara Jeffries i bivša košarkašica Sveučilišta u Las Vegasu Dilan Gonzalez. Žena po imenu Aliza optužila ga je 2020. da joj je oduzeo telefon i torbicu i da joj nije dopustio da napusti hotelsku sobu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike