Drogirao me je na jahti! Još jedna optužba na račun Krisa Brauna, ovoga puta za silovanje!

28.01.2022

22:16

0

Autor: Marija Mitić

Posle prebijanja Rijane i navodnog nasilja nad anonimnog devojkom, na reperovu adresu stigla je tužba za seksualno napastvovanje

Drogirao me je na jahti! Još jedna optužba na račun Krisa Brauna, ovoga puta za silovanje!
profimedia-0620045410 (1) - Copyright Profimedia

Optužbe na račun ozloglašenog repera Krisa Brauna ne prestaju. Još jedna anonimna devojka optužila je repera - ovog puta za drogiranje i seksualno napastvovanje.

Naime, neimenovana devojka tužila je Krisa Brauna obrazloživši da ju je drogirao, a potom i silovao na jahti, i potražuje mu 20 miliona dolara.

Kako je ova devojka, koja se inače profesionalno bavi plesom i muzikom, ispričala istražnim ogranima, sve je počelo tako što je nju i jednu njenu koleginicu prijatelj pozvao kod njega na jahtu, 30. decembra prošle godine. Dok je sa njim o ovom susretu razgovarala preko telefona, Braun je zgrabio telefon i poručio joj da obavezno dođe, jer je čuo njenu muziku, o čemu želi da razgovaraju.

Kris Braun, Foto. Profimedia
Kris Braun

Kada je stigla na jahtu, pevač joj je navodno dao piće, a onda počeo da joj govori o njenom mogućem uspehu u muzičkoj karijeri...

Nakon što joj je ponovo sipao piće, ona je postala dezorijentisana, i to je sve što se za sada zna u javnosti o njenim optužbama, pišu strani mediji.

Ovim povodom Braun se oglasio na socijalnoj mreži Instagram, gde je napisao:

 - Nadam se da primećujete ovaj obrazac laganja koji se javlja svaki put kada planiram da objavim novu pesmu ili neki drugi projekat - naveo je kratko.

Printscreen Instagram/ Chris Brown
Objava Krisa Brauna na Instagramu

Podsetimo, Kris Braun pretukao je 2009. godine svoju tadašnju devojku, planetarno popularnu pevačicu Rijanu, dok ga je još jedna devojka prijavila za nasilje u junu prošle godine.

Pretučena Rijana 2009. godine, Printscreen Youtube
Pretučena Rijana, 2009. godine

Posle ovog neverovatnog nasilja nad Rijanom, Kris Braun je osuđen na pet godina zatvora, godinu dana savetovanja o nasilju u porodici i šest meseci službe zajednici za napad.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike