Ostao u kolicima, spava u štali: Ovako danas živi Hagrid iz filma „Hari Poter"!

17.02.2022

21:55

0

Glumac se, kažu, u potpunosti povukao iz javnog života. Gazda trošne kuće ga čak nije video oko četiri godine...

Ostao u kolicima, spava u štali: Ovako danas živi Hagrid iz filma „Hari Poter"!
profimedia-0295009337 - Copyright Profimedia

Škotska zvezda Robi Koltrejn, javnosti najpoznatiji kao Hagrid iz „Harija Potera", a nešto starijima i iz britanskog sitkoma „Cracker”, svakako se obogatio kao jedan od glavnih likova „o magičnom dečaku", kako se ranije često pričalo. Međutim, ovaj glumac, koji će krajem marta napuniti 72 godine, uopšte ne živi kao „selebriti".

Već izvesno vreme, naime, boravi u preuređenoj štali u brdima zapadno od industrijskog dela Glazgova, pišu strani mediji, a „OK Magazine" čak je i objavio fotografije njegovog trošnog doma, u kom je gotovo - zarobljenik. Pema tamošnjim napisima, on je već pet godina u invalidskim kolicima zbog bolnog osteoartritisa.

Robi Koltrejn Profimedia
 

Čak ga ni stanodavac, Endru Edmonston (inače u krvnom srodstvu s vojvotkinjom Kamilom) uživo nije video oko četiri godine. On je i progovorio o filmskoj zvezdi za magazin, zabrinut, a ništa drugačije, navodi se dalje, nisu ni priče iz komšiluka.

Ipak, prošle godine se pojavio u specijalu kojim su „Poterovci" obeležili 20. godišnjicu čuvene franšize. Fanovi su tako ostali bez reči, pošto su videli kako se kreće.

Robi Koltrejn Profimedia
 

Podsećanja radi, glumac je od 1999. do 2003. godine bio u braku s Ronom Gemel, s kojom je dobio ćerku i sina. Prošle godine je u jednom od retkih intervjua za novine otkrio da je u vezi poslednjih 12 godina, ali ništa više od toga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike