Tom Felton je sad po prvi put odgledao „Harija Potera i kamen mudrosti"? Deda mu se pojavio u filmu, a on „kasni" 20 godina!

04.03.2021

14:27

0

Tumačio je ulogu Draka Melfoja, a javnost mu je teško poverovala da do sada nije pogledao ni pet minuta filma

Tom Felton je sad po prvi put odgledao „Harija Potera i kamen mudrosti"? Deda mu se pojavio u filmu, a on „kasni" 20 godina!
Copyright Tom Felton Profimedia

Tom Felton, Drako Melfoj iz „Harija Potera“, tek je drugog marta ove godine pogledao prvi deo ovog filma. U pitanju je bio jedan „lajvstrim”, a kakmo mu trenutno nedostaju prijatelji sa seta, rado se upustio u ovu čarobnjačku avanturu.

Pročitajte još:

Ovom prilikom, takođe, izrazio je želju da se ekipa češće okuplja, te da je on zapravo taj koji to najčešće i organizuje.

– Mnogo mi nedostaju – ispričao je Tom, prenosi „E!News”, pa nastavio o tome koliko mu je bilo zabavno da tumači lik Melfoja.

Takođe, glumac je otkrio i razne pikanterije sa snimanja, zbog čega su mu brojni fanovi i „oprostili” što je ovoliko dugo čekao da bi pogledao prvi deo filma. Na primer, isprva je išao na audiciju za Harija, a ta uloga je na kraju pripala Danijelu Redklifu. Zatim, svako od „čarobnjaka” dobio je „lajv” verziju svog štapića, a tako i mekaniju varijantu, koju bi nosili tokom scena kada bi mnogo trčali i bili drugačije fizički aktivni.

On je spomenuo i kako se njegov deda pojavio u filmu, te kako ga javnost može videti odmah do Megi Smit (Minerva Mekgonagl) za vreme kvidiča. Iako nema nikakvog iskustva u glumu, spazili su ga (i njegovu ogromnu bradu) pa tako pozvali da se pridruži ekipi kao jedan od učitelja škole iz filma, što je on rado prihvatio.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike