„Ne brinite, bili smo na medenom mesecu!" Ovako sad Jelena i Sloba Radanović provode vreme (FOTO)

17.02.2022

20:17

0

Jedno drugom su se zavetovali na večnu ljubav 14. februara, na Dan zaljubljenih

„Ne brinite, bili smo na medenom mesecu!" Ovako sad Jelena i Sloba Radanović provode vreme (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena i Sloba Radanović venčali su se u manastiru Svete Trojice u Dubnici 14. februara ove godine, pred najužom porodicom i prijateljima. Zatim, par je sa zvanicama otišao na ručak i veselje u jednom restoranu, da bi sada već pevač sve oduševio fotografijama s medenog meseca.

Sudeći po njegovim Instagram „storijima", posetili su Pećku patrijaršiju, zatim manastir S. Vrači u Zočištu, a onda i proveli neko vreme s duhovnicima.

- Ne brinite, bili smo na medenom mesecu - kratko je poručio on u okviru jedne od objava, kojima je iznova privukao svu pažnju.

Jelena i Sloba Radanović Instagram screenshot / slobaradanovic
 

Podsećanja radi, Radanović je, kako je saznao 24sedam, bio organizovao svadbu u strogoj tajnosti. Sa željom da daleko od znatiželjnih pogleda ponovo „stane na ludi kamen", odlučio se da ode na Zlatar zajedno sa svojom izabranicom, a među najveselijim gostima svakako je bila njegova majka Draginja, koja je i zaplakala od sreće i priznala „kako sad samo čeka unuke".

Gala svadbu će, sa druge strane, napraviti na leto.

- Nema poseban razlog zašto su krili da se venčavaju, osim što su hteli da to bude u tajnosti i to van grada. Često smo ovde, a Slobi se svideo naš kraj koji ima mnogo manastira, a oni su dosta pobožni. Hteli su da crkveno venčanje obave u tajnosti, a na kraju i nije baš ispalo da je u tajnosti - ispričao je za „Kurir televiziju" Goran Lečić, Slobin menadžer i kum.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike