Kuma Jelene i Slobe pisala pesmu za Radanovića i Lunu Đogani: Numera završila u rukama ovih pevača

17.02.2022

13:40

0

Mira Mijatović je napisala tekst za numere „Sad i zauvek“ i „Oskar“

Kuma Jelene i Slobe pisala pesmu za Radanovića i Lunu Đogani: Numera završila u rukama ovih pevača
sloba radanovic jelena vencani 1402 2022 foto sivacki (5) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena Đuričanin izgovorili su sudbonosno „da“ na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih. Kumovi na crkvenom venčanju bili su Jelenina najbolja drugarica, Mira Mijatović i Goran Lečić Leka, pevačev menadžer i prijatelj. 

Ono što je mnoge iznenadilo jeste saznanje da je Mira zapravo bila veliki fan Lune Đogani, Radanovićeve bivše, te da su zajedno išle na letovanje u Grčku. Njihovo prijateljstvo se ubrzo i ugasilo, te je svako krenuo na svoju stranu, a Mira je nedavno svedočila ljubavi Jelene i Slobe. 

 

Mirjana je inače, tekstopisac, a pre nekoliko godina je napisala pesmu „Sad i zauvek“ koju je posvetila ljubavi Đoganijeve u Radanovića, piše Kurir. Osim toga, Mijatovićeva potpisuje i tekst za pesmu „Oskar“, kojom će Lukas pokušati da se plasira na Evroviziju.

U vreme kada je pisala ovu numeru, njih dvoje su bili razdvojeni, a ona je duboko verovala u njihovo pomirenje pa je pesmu čuvala.

Kada je shvatila da od njihovog pomirenja nema ništa, ona je te stihove stavila u fioku i nedavno ih dala Aci Lukasu i Dragani Mirković, pa su oni snimili duet.

Printscreen RTVPink
Dragana Mirković i Aca Lukas

Podsetimo, Jelena i Sloba su se zavetovali na večnu ljubav u Manastiru Dubnica na Zlataru, a iako su želeli da sve organizuju u tajnosti, to ipak nije bilo moguće. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike