Obe su doživele krah ljubavi u februaru: Majka i ćerka se vratile sa putovanja pa okončale romanse

16.02.2022

12:26

0

Autor: Marija Mitić

Anastasija i Đorđe raskinuli su danas, dok se rastanak Cece i Bogdana dogodio samo dve nedelje ranije

Obe su doživele krah ljubavi u februaru: Majka i ćerka se vratile sa putovanja pa okončale romanse
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright Foto: Jelena Simonović

Danas je mladi popularan par, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić, objavio da je došlo do zasićenja, te da su raskinuli svoju petogodišnju vezu.

Iako su pre nešto manje od godinu dana zajedno pazarili stan u srcu Beograda, i već su se "čula svadbena zvona", dogodio se iznenadni krah ljubavi.

Kako su objasnili u saopštenju za medije, na odluku o raskidu uticala je njihova učestala razvdvojenost, zbog brojnih putovanja koje su imali, kao i druge nepremostive razlike, a do pre samo nekoliko dana Anastasija je bila na odmoru u Dubaiju, gde je uživala bez partnera.

- Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli - navedeno je u saopštenju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić

Inače, samo dve nedelje ranije i Anastasijina majka, Svetlana Ceca Ražnatović, donela je odluku da raskine sa partnerom, biznismenom Bogdanom Srejovićem.

Glasine o njihovom raskidu počele su čim je Ceca sama otputovala na Maldive, u januaru, a on na Zlatibor, a ubrzo su sumnje i potvrđene.

Njih dvoje u vezi su bili oko godinu dana, a Bogdan je neko vreme živeo u pevačicinoj vili na Dedinju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Ceca i Bogdan nisu zeleli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena, baš kao što je slučaj i kod Anastasije i Đorđa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike