Gde će sada živeti Anastasija Ražnatović: Nakon raskida sa dečkom napustila stan od 750.000 evra

16.02.2022

11:14

2

Anastasija i Đorđe su prošlog proleća kupili stan kako bi živeli zajedno, međutim, ta sreća im nije potrajala

Gde će sada živeti Anastasija Ražnatović: Nakon raskida sa dečkom napustila stan od 750.000 evra
zgrada-anastasija-raznatovic-kuljic1 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović se nakon raskida sa Đorđem Kuljićem iselila iz stana u kom su tokom veze otpočeli zajednički život.

Anastasija Ražnatović život neće nastaviti u luksuznom dupleksu na Dorćolu, u kojem je živela sa Đorđem, već se nakon raskida vraća u porodičnu vilu Ražnatovića na Dedinju, gde će živeti sa majkom, folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Inače, stan u kom su Anastasija i Đorđe živeli je luksuzna nekretnina u novoizgrađenom stambenom kompleksu u srcu Beograda, u koji su se mlada pevačica i njen sada već bivši dečko uselili u oktobru 2021.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić

Kako se pisalo, stan se prostire na čak 200 kvadrata, a navodno su ga platili 750.000 evra, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - tvrdio je izvor nedavno za medije.

 Anastasija i Đorđe raskinuli su juče, a do prekida veze je došlo jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji, zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike