Vojaž se posvetio glumi: Sad snima seriju, a planira i film o svom životu

16.02.2022

10:07

0

Miloš Avramović stoji iza projekta u kome će se pojaviti popularni mladi muzičar

Vojaž se posvetio glumi: Sad snima seriju, a planira i film o svom životu
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Muzičar Mihajlo Veruović Vojaž pojaviće se u novoj seriji za tinejdžere "U klinču", koju radi producent Miloš Avramović, reditelj "Južnog vetra".

Da je aktivan i kao pevač, ali i da će postati glumačka zvezda govore već fotografije na kojima se vidi kako se priprema za ulogu. Vrednu ekipu serije objavio je upravo Avramović na svom Instagram profilu. Akteri "U klinču" sede i prolaze zajednički tekst, a Vojaž pomno prati svoj deo.

 

 

Podsetimo, kako je 24sedam već pisao, Vojaž ima nameru da snima i film o svom životu. Iako ima samo 20 godina, u tom ostvarenju naći će se momenti iz njegovog detinjstva kada je sa porodicom morao da otputuje u Francusku.

24sedam/Goran Sivački
Miloš Avramović, Miloš Biković i Vladimir Lučić

S obzirom na to da je njegov otac Milan Veruović bio u obezbeđenju premijera Zorana Đinđića, te je bio ranjen tokom atentata na premijera 2003. godine, iz bezbednosnih razloga njihova porodica živela je u Parizu nekoiko godina. To je, kako je jednom rekao za naš portal, najteži deo u njegovom životu o kome još nije pričao, a sada je odlučio da prvi put o tome progovori kroz film.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike