"Sve što radim, krijem" Breskvica progovorila o novom dečku, otkrila da li njega nervira Vojaž

19.01.2022

18:04

0

Mlada pevačica je rešila da samo sitne detalje svoje intime iznese u javnost

"Sve što radim, krijem" Breskvica progovorila o novom dečku, otkrila da li njega nervira Vojaž
Breskvica - Copyright ATAImages/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Nakon muzičke pauze koja je trajala sedam meseci, mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica vratila se na scenu novom pesmom "Maska".

Posle raskida veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažem uplovila je u emotivni odnos sa momkom čiji identitet krije od javnosti zbog, kako ističe, njegovog prava na privatnost.

Ova numera izašla je na dan kada su godinu dana ranije raskinuli Breskvica i Vojaž, a ona je otkrila da li je to slučajno ili ne.

Anđela Ignjatović Breskvica Printscreen: Instagram/bresvicca
 

- Datum izlaska pesme nisam odredila ja. Prosto, kada je sve bilo gotovo, ja sam samo rekla da želim što pre da izađe, jer me jako dugo nije bilo. Čak sedam meseci ništa nisam izbacila. Ova pesma je trebalo da izađe dosta ranije, međutim, došlo je do nekih tehničkih problema tako da definitivno taj datum zaista nije do mene - rekla je ona za Telegraf.

Vešto krije svoj privatan život

- Ja sam u vezi, samo niko nije pogodio ko je i neće pogoditi. Naučila sam da sve što radim, krijem. Niko ne zna gde sam i šta radim i to mi je najvažnije, da imam svoj mir.

- On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je O.K., i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem.

Printscreen: Youtube/ Generacija Zed
 

Ne smeta mu kad je Vojaž pomene

- Ne, zaista. Prepun je razumevanja i svestan je kakav je ovo posao i kakvi su ljudi generalno. On je tu da razgovara sa mnom, da mi pomogne. Meni stvarno nekad teško pada kada me svi saleću, ali on je tu da mi pomogne.

Na pitanje da li će nekada pokazati dečka, Breskvica je kratko odgovorila da se to nikada neće desiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike