Svi detalji venčanja Hane Huljić i Petra Graša: Biće okruženi telohraniteljima, tačnu lokaciju još kriju i od zvanica

15.02.2022

13:02

0

Autor: Marija Mitić

Poznati par će uskoro stati na ludi kamen, a očekuju i prinovu

Svi detalji venčanja Hane Huljić i Petra Graša: Biće okruženi telohraniteljima, tačnu lokaciju još kriju i od zvanica
hana huljic graso narodni - Copyright Printscreen/YouTube/HanaWho

Mediji poslednjih dana bruje o venčanju Hane Huljić i Petra Graša koje su organizovali za 19. februar, a javnost zanima svaki detalj. Iako se poznati par trudi da pojedinosti sačuva od budnog oka javnosti, pojedine informacije dospele su u medije.

Naime, kako piše 24sata.hr, par u velikoj tajnosti čuva koju crkvu je odabrao za venčanje. Zna se samo da je u Splitu, a ni njihovi najbliži ne znaju o kojoj tačno svetinji je reč, kao ni zvanice kojih ima oko 30.

Kako piše ovaj portal, to je crkva kojoj pristup neće imati fotoreporteri ni obožavatelji, a Hana i Petar će se u njoj jedno drugom zavetovati na večnu ljubav samo uz prisustvo kumova i najverovatnije u popodnevnim časovima.

Instagram_hana.huljic/Antonio Ahel/ATA Images
Petar Grašo, Hana Huljić

- Hani smeta što je tolika zainteresovanost za njeno venčanje s Petrom, iako je navikla da bude u fokusu interesa jer je ćerka Tončija Huljića. Toliko kriju detalje crkvenog venčanja da navodno ni svi gosti, kojih će biti oko 30, ne znaju u kojoj će se crkvi venčati. Navodno će u crkvi biti samo mladenci i kumovi, Domenica Žuvela i Dino Rađa - kaže izvor blizak paru.

Fešta nakon crkvenog venčanja najverovatnije će biti upriličena u restoranu na Sustipanu, koji je nekad pripadao pevaču. Izvor kaže da mladenci planiraju da angažuju telohranitelje kako niko nepozvan ne bi mogao da uđe na njihovu proslavu. Restoran ima dva ulaza i navodno će na oba ulaza biti postavljen po jedan čuvar.

- Hana i Petar ne daju nikome svoju privatnost. Svesni su velikog interesa koji se stvorio oko njihove veze, ali žele što veću privatnost - kaže izvor za 24sata.hr.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Printscreen/YouTube/HanaWho
Petar Grašo, Hana Huljić

Ono što se definitivno zna jeste da će Hana, njena majka Vjekoslava i kuma Domenica nositi haljine splitskog modnog brenda. Grašo je navodno kupio odelo u inostranstvu, a Tonči Huljić, koji je poznat po ekstravagantnim sakoima, takođe ima spremno specijalno odelo za svadbu ćerke jedinice.

- Hanina venčanica jako je jednostavna, kakav je i njen duh. Nije imala nikakve posebne želje ni prohteve oko haljine za svadbu - kaže izvor.

Hana i Petar nedugo pošto su započeli vezu, odlučili su se i da žive zajedno u Grašinom stanu u centru Splita, a poznati par očekuje i bebu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike