Krstinja pokazala kako izgleda posle operacije: Pevačica ponosno pozirala u uskoj haljini (FOTO)

15.02.2022

10:29

1

Autor: Marija Mitić

Njena linija je nikad bolja

Krstinja pokazala kako izgleda posle operacije: Pevačica ponosno pozirala u uskoj haljini (FOTO)
krstinja - Copyright Instagram printscreen/krstinja_official

"Zvezda Granda", Krstinja Todorović, pre nekog vremena podvrgla se operaciji odstranjivanja viška kože, nakon što je izgubila veliki broj kilograma. I dok se još uvek oporavlja, pevačica se sada prvi put pojavila u javnosti, pa pokazala kako izgleda posle ove operacije.

Naime, ona je objavila fotografiju na Instagramu, gde pozira u uskoj haljini koja oslikava njenu novu, fenomenalnu liniju tela.

- Još uvek teče oporavak, uspešno, hvala dragom Bogu. Jedva čekam ono što tek sledi i biće puno iznenađenja - poručila je evidentno zadovoljna pevačica uz fotografiju na Instagramu na kojoj odlično izgleda, pa su usledile pohvale.

 

 

Podsećanja radi, Krstinja je najpre imala operaciju smanjenja želuca, zbog čega je izgubila 88 kilograma, zbog čega je morala čak dve godine da bude na posebnoj ishrani. Posle toga usledila je operacija uklanjanja viška kože koju je, po ranije datom obećanju, finansirao Saša Popović.

Po izlasku iz bolnice, Krstinja se zahvalila svima na podršci, a posebno Popoviću i produkciji „Granda", koji svoje reči nisu pogazili.

 

 

- Dragi moji prijatelji, prvenstveno želim da vam se zahvalim na ogromnom broju poruka podrške, koje u ovom momentu najviše znače! Ja sam dobro, oporavljam se i jedva čekam da vidite šta smo to uradili... Jedno veliko hvala Saši Popoviću i Grand produkciji, na ispunjenom obećanju - istakla je tada ona u okviru svojih storija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike