Uz pomoć Božje milosti, mi vidimo svetlo na kraju tunela: Naomi Kembel dirnula emotivnim rečima

29.05.2021

14:59 >> 15:00

0

Autor: Marija Mitić

Manekena je 18. maja objavila da je postala majka

Uz pomoć Božje milosti, mi vidimo svetlo na kraju tunela: Naomi Kembel dirnula emotivnim rečima
Copyright Foto: Profimedia

Svetski poznata manekenka Naomi Kembel (51) iznenadila je javnost kada je 18. maja objavila da je postala majka.

Ona je sada pozirala pored pregršt buketa cveća u beloj, svilenoj haljini, naglašavajući koliko je trenutno srećna i zahvalna.

– Nikada nisam osetla ovoliko ljubavi, kao u poslednjih nekoliko nedelja. Toliko sam zahvalna na ljubavi koju ste preneli na mene i moju ćerku. Hvala vam na toplim porukama podrške i rođendanskim željama. Uprkos izazovnoj godini koju smo svi imali, bilo je toliko blagoslova na kojima sam, iznad svega, zahvalna. Uz pomoć Božje milosti, mi vidimo svetlo na kraju tunela. Ljubav, upornost i snaga sve izdrže – napisala je Naomi i ujedno se zahvalila svima na čestitkama za rođendan koji joj je bio 22. maja.

Podsetimo, Naomi je sve iznenadila objavivši vest o prinovi, s obzirom da nije spominjala da je beba na putu, te je ostala nepoznanica da li se opredelila za usvajanje ili surogat majčinstvo. Ona je tada objavila samo sliku stopala devojčice uz emotivan tekst.

– Divan mali blagoslov izabrao je mene, da joj budem majka. Toliko sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu. Ne postoje reči kojima bih opisala vezu koju sada delim sa mojim anđelom. Nema veće ljubavi od ove.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike