Oglasio se bivši muž Teodore Toković, kog je pevačica optužila za nasilje: Isplivali šok detalji braka!

27.01.2022

12:55

1

On tvrdi da nijednom nije podigao ruku na nju, ali kada je psihička tortura u pitanju - da ju je i sam trpeo...

Oglasio se bivši muž Teodore Toković, kog je pevačica optužila za nasilje: Isplivali šok detalji braka!
grand_specijal_04022019_0017 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Teodora Toković nedavnom je mnoge zgranula pošto je istakla da ju je bivši suprug tokom braka tukao. Tim povodom, on se oglasio za domaće medije ističući kako nijednom, za 11 godina koliko su bili u braku, nije podigao ruku na nju.

Sa druge strane, kada je psihičko maltretiranje u pitanju, sam ga je trpeo, „kao što je i njihova ćerka majčine batine".

- Želim da demantujem optužbe bivše supruge Teodore Toković. Bili smo u braku 11 godina, nisam nasilnik i nikada ne bih udario žensko. Imam ćerku za koju sam veoma vezan. Ne znam na koji način osoba građe kao ja može da udari žensko, a da je ne povredi ili ne daj Bože ono najgore - počeo je on za „Kurir".

„Imam snimljeno?!"

- A što se tice psihičke torture, trpeo sam je ja. Trpeo sam to što je veoma često dizala ruku na našu ćerku, što imam dokumentovano na snimku. To mi je veoma smetalo, to je jedan od razloga zašto sam prestao da je volim.

- Ne želim da je blatim, ona je dobra osoba i majka mog deteta, znam da je izbacila novu pesmu i ona kaže da su novinari zbog toga malo naduvali priču - zaključio je, pa dodao da mu je žao žena koje trpe nasilje, kao i dece koja trpe isto od strane majki i očeva.

Teodora Toković Printscreen/ Youtube, Grand magazin
 

Podsećanja radi, Teodora je nedavno naglasila kako je u njihovoj zajednici sve bilo u redu, dok je prvi put nije udario.

- Znate ja sam se udala mlada, dobila dete, sve je bilo lepo dok me prvi put nije udario. Neću da patetišem sad, ali tog trenutka sam znala da je kraj - istakla je ona u „Grand Magazinu", ali se nije tu i zaustavila.

- Za svađu je potrebno dvoje, ali ne i batine koje sam dobila nekoliko puta od njega. Žao mi je moje ćerkice koja je kroz sve to prolazila. Divim se ženama sa javne scene koje su izašle javno i sve rekle pa i prijavile muškarce od kog su trpele nasilje - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike