Pored velikih imena, nalazi se i jedan mali klošarčić: Isak Šabanović o gala rođendanskoj proslavi kod Žike Jakšića

11.02.2022

17:43

0

Iako se u prvi mah pribojavao kako će biti prihvaćen u srpskoj prestonici, Šabanović se i te kako dobro snašao

Pored velikih imena, nalazi se i jedan mali klošarčić: Isak Šabanović o gala rođendanskoj proslavi kod Žike Jakšića
zarko_madzic_13092021_0024 - Copyright ATAImages

Popularnost Isaka Šabanovića naglo je porasla po završetku muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, a ni on sam ne krije da mu je cena nastupa skočila za pet puta više nego što je to bilo pre nego što je zapevao u Grandu. 

Da je već omiljen među kolegama, ali i velikim imenima sveta šoubiza govori to da je Šabanović bio gost na gala rođendanskoj proslavi producenta i voditelja Žike Jakšića

Instagram screenshot / ninajovanovic_official
Isak Šabanović zapevao na rođendanu Žike Jakšića

 

- Imao sam tremu, bila mi je velika čast i zadovoljstvo da sam u takvom društvu bio te noći pored velikih imena, glumaca, nalazi se i jedan mali klošarčić Isak. Žika me je pitao da otpevam nešto za njegov rođendan, reko što ne bih. Tražio je neku od „Bijelog dugmeta", imao sam tremu. Čovek za koga znaš da je to stvorio, te pesme i on te gleda, klima glavom i aplaudira, osećaj je neprikosnoven i još jednom se zahvaljujem Žiki na pozivu - ispričao je Isak u emisiji „Grand Magazin”.

Iako ga je publika zavolela već tokom prvog slušanja, on je imao bojazan kako će se snaći u srpskoj prestonici. 

M.M./ATAImages
Isak Šabanović

- Imao sam ne barijeru, nego strah od Beograda, kao dođeš i sad treba tu da radiš, da se pokažeš, da te publika zavoli ili te neće zavoleti, imaš taj neki repertoar koji prolazi samo u beogradskim klubovima, ali donekle sam uspeo - rekao je Isak ističući da ga slava i popularnost nisu promenili:

- Ja se trudim da se ne promenim. Ja imam neki svoj krug prijatelja koji ne menjam ni pre, ni posle... Trudim se da budem u pozitivnom društvu i naravno, što se tiče posla moramo uvek koketirati sa publikom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike