Isplivala fotografija iz detinjstva: Megan Markl u zagrljaju srpskog sportiste (FOTO)

09.03.2021

12:41 >> 12:59

0

Autor: D. Božović

Vojvotkinja od Saseksa je našeg proslavljenog košarkaša upoznala pre svog supruga

Isplivala fotografija iz detinjstva: Megan Markl u zagrljaju srpskog sportiste (FOTO)
Copyright Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija iz albuma vojvotkinje od Saseksa Megan Markl u društvu našeg proslavljenog košarkaša Vlada Divca.

Kako se navodi, ova slika je nastala kada je nekadašnja glumica imala 12 godina. Te 1993. Megan se fotografisala sa Divcem kada je ona bila u poseti svom ocu na poslu. Megan je pozirala sa osmehom na licu pored košarkaša, te je jasno da je bila veoma uzbuđena što je upoznala ovakvu zvezdu.

Inače, Megan je upoznala Harija 2016. godine preko zajedničkih prijatelja, nakon čega je ubrzo princ zaprosio vojvotkinju od Saseksa. Ukoliko se vodimo ovime, shvatićemo da je Marklova mnogo ranije imala priliku da upozna Vlada Divca nego svog supruga.

Podsetimo, Megan je udata za člana britanske kraljevske porodice i unuka kraljice Elizabete, princa Harija. Od trenutka kada su odlučili da se odreknu svojih kraljevskih dužnosti, ovaj par ne prestaje da intrigira javnost. Hari i Megan dali intervju čuvenoj voditeljki Opri Vinfri, koji je emitovan u nedelju na poznatoj američkoj televiziji, a njihove izjave, izazvale su brojne reakcije, a kako se spekuliše, očekuje se i odgovor kraljice.

Kritčari koji su pomno pratili dešavanja iz Bakingemske palate su oštro osudili intervju koji su Megan i Hari dali, ističući da je izneto previše ozbiljnih i neosnovanih optužbi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike