Darku Laziću stigao poziv za vojsku! Pevač sprema veliki ispraćaj: Jedva čekam da me dovedu u red! (FOTO)

10.02.2022

10:40

1

On veruje da će tek tamo „naučiti šta je disciplina"

Darku Laziću stigao poziv za vojsku! Pevač sprema veliki ispraćaj: Jedva čekam da me dovedu u red! (FOTO)
Copyright Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić podelio je s fanovima na društvenoj mreži Instagram kako mu je stigao poziv za vojsku, čemu se nimalo nije nadao. Iznenađenje je očito dobro prihvatio - odmah se „bacio" na organizaciju ispraćaja, a za jedne domaće medije je i otkrio kako veruje da će se „tamo konačno i naučiti disciplini".

 

- Ima li ko slobodan da mi svira ispraćaj u vojsku? Kolege, javite mi - poručio je uz fotografiju poziva, u kom jasno piše da nije još odslužio rok.

 

Darko Lazić Instagram screenshot / darkolazicofficial
 

Nisam ovo očekivao!

- Dobio sam poziv za rezervni sastav vojske, baš sam se iznenadio. Nisam služio vojni rok, tako da nisam ni očekivao poziv, ali se ne bunim. Meni je to super! Jedva čekam da odem na tu obuku, da me malo dovedu u red. Taman da se naučim šta je to disciplina - izjavio je Darko za „Informer".

Bez obzira na to što je pozvan na obuku koja traje svega sedam dana, Lazić bi svakako da napravi veliki ispraćaj.

- Moraju najbliži da me isprate kako dolikuje, tako da ću sigurno praviti ispraćaj. Biće to prava fešta, važno je da uvek imam povod za slavlje. Zvaću na ispraćaj pola estrade, pevaće nam moja kuma Andreana. Još ne znam kada će biti slavlje, poziv mi je tek stigao - objasnio je zatim.

- Ma biće meni tamo super! Ja mogu da im budem i kuvar, ne moram da uzmem pušku u ruke. Vešt sam u kuhinji i volim sve da spremam, tako da će se uz mene sigurno dobro najesti - dodao je. 

Andreana Čekić ATAImages/ A.A.
 

Inače, on je do sada samo jednom obukao vojničku uniformu - kada je snimao spot za pesmu „Ti si život, a i greška" - sa kumom Andreanom Čekić.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike