Hit detalji svadbenih planova Barbare i Darka: Jednu koleginicu već „obezbedili", bez nje neće ni da čuju za slavlje!

20.01.2022

18:25

1

Venčanje je, za sada, „na repertoaru" u junu ove godine, zbog čega je poznati par veoma uzbuđen

Hit detalji svadbenih planova Barbare i Darka: Jednu koleginicu već „obezbedili", bez nje neće ni da čuju za slavlje!
Barbara Bobak i Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačkom paru Barbari Bobak i Darku Laziću i više je nego prirodno da uskoro „podignu vezu na viši nivo" i stupe u brak. Odluka je, ipak, što se javnosti tiče došla prilično neočekivano. Mnoge su tako iznenadili, jer su tek nedavno započeli i zajednički život.

- Jednostavno našli smo se i živimo zajedno, volimo se smatram da je to potpuno prirodno da idemo dalje. Svadba, pa deca, pa lagano - počeo je Darko, a Barbara se nadovezala s pričom da je ovaj korak i očekivala.

Darko Lazić Antonio Ahel/ATAImages
 

- Naravno da sam očekivala, šta sam se useljavala onda (smeh). Nisam reagovala, nije bilo grandoizno, jer ja to ne volim. Ja sam samo molila Boga da ne bude neko klečanje i neke gluposti, očekivala sam, ali se nisam iznenadila - objasnila je Bobakova za „Grand onlajn".

Pevač je zatim rešio da stane na put brojnim spekulacijama o svom svakako turbulentnom ljubavnom životu, Barbarinom odnosu s njegovom majkom...

- Iskreno, znaš koliko mene zabole d*pe kome se Barbara dopada. Meni se dopada najviše na svetu. Mogu ja da se ne dopadam njenima i ona mojima, zabole me d*pe. Ja živim sa njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se, meni se dopada najviše na svetu i ćao. Šta ima ja kome da polažem račune? Meni je bitno da se meni najviše sviđa i to je to - naglasio je Lazić, koji se pored najnovije izabranice i te kako smirio i tvrdi da je srećniji nego ikad.

 

 

- Srećan sam, konačno, uživam u životu. Imam trideset godina, dosta mi je više gluposti i sra*a. Barbara ništa nije uspela, sam sam se smirio - kaže on, koji je često na tapetu i zbog toga što „ne poštuje zakon i vozi bez vozačke dozvole koja mu je nakon saobraćajne nesreće oduzeta".

Ovom prilikom, međutim, ponosno je istakao kako je došao kraj tom periodu i da je ponovo položio vozački.

- Zašto ne mogu ja da položim kao svi normalni ljudi? Da me više niko lepo ne proziva i da poštujem zakon kao što treba - naglasio je pevač.

 

 

Budući supružnici, inače, ne gube vreme i svadbu planiraju punom parom. Za sada, slavlje je „zauzelo mesto" u junu mesecu i pozvaće i više od 800 ljudi.

Nemaju dilemu ni kada je u pitanju pevačica koja će im ulepšati veselje od čak dva dana.

- Vendi. Ja bez Vendi neću da pravim svadbu, već smo je zvali. Ona je veliki prijatelj, čovek i duša. Jedna jako inteligentna osoba koju cenim i poštujem. Svadba će biti u junu, ako Bog da. Prvi dan će biti sala, kulturica, a drugi dan šator, skrnavljenje, idemo do kraja - zaključuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike