Keba postaje penzioner! Folker predao papire, jedva čeka da mu legnu prve pare na račun!

10.02.2022

07:45

0

Kako 24sedam saznaje, Kojić je pre oko 15 dana rešio da promeni svoj status

Keba postaje penzioner! Folker predao papire, jedva čeka da mu legnu prve pare na račun!
keba_04122018_0027 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Folker Dragan Kojić Keba u oktobru će napuniti 62 godine, ali je već požurio da postane penzioner.

Naime, kako 24sedam saznaje, Keba se pohvalio prijateljima da je pre oko 15 dana predao papire kako bi ostvario pravo na penziju. Pošto još nema godine za starosnu penziju, pevač je ispunio drugi uslov, a to su neophodne godine staža.

On je počeo još kao mlad već da uplaćuje mesečno osiguranje, te kad je izračunao da li ispunjava uslov, odmah je otišao u Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Privatna arhiva
Dragan Kojić Keba

Izvor blizak Kebi potvrdio je za naš portal da on jedva čeka da završi papirologiju i dobije prvu uplatu, iako će tek, kako smo saznali, morati da sačeka rešenje.

Kojić je od same mladosti mislio na budućnost, pa nije uplaćivao minimalan iznos svih proteklih godina, ističe naš sagovornik, nego je odvajao solidnu sumu kako ne bi primao crkavicu.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragan Kojić Keba

Podsetimo, folker ima ogromnu kuću na Bežanijskoj kosi gde živi sa suprugom, u kojoj sve pršti od luksuza, te je definitvno da Keba neće živeti od penzije. Ipak, kako smo saznali, počastiće prijatelje kada uđe u njihov "klub penzionera".

U nekoliko navrata pokušali smo da saznamo više detalja od Kojića, ali se on nikako nije javljao na telefon, niti odgovarao na poruke. Ko zna, možda je već počeo da uživa u penzionerskim danima...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike