Keba priznao da je probao preparate za potenciju: Pitajte Olju kako deluje!

23.12.2021

11:16

0

Autor: Marija Mitić

Dragan Kojić mnogo pažnje pridaje fizičkom izgledu i neguje se raznim preparatima, a ne libi se i da prizna da lakira nokte

Keba priznao da je probao preparate za potenciju: Pitajte Olju kako deluje!
keba_marina_22122021_023 - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragan Kojić Keba važi za nekog ko mnogo pažnje pridaje svom fizičkom izgledu, a za sebe ističe da sporo stari što mu se i te kako dopada. Kako tvrdi, nije se još uvek podvrgao nijednom estetskom zahvatu, ali se zato redovno neguje i koristi razne preparate kako bi usporio starenje i izgledao sveže.

Na jučerašnjoj promociji svoje nove duetstke pesme "Evo ti srce na dar", Keba je za prisutne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, priznao da redovno radi i pedikir i manikir, te da lakira nokte na nogama.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Lakiram nokte na nogama! Ozbiljno vam kažem, nisam sarkastičan! Pre svega koristim lak koji neguje nokte. On je bezbojan. I to najčešće radim leti - rekao je pevač i ponovio dobro poznato:

- Uvek polažem veliku pažnju na izgled. Imam svoje medikamente, svoje trikove.

Kada smo ga pitali da li je zatezao kožu lica oko očiju, pevač se gotovo uvredio.

- Ma kakvi! Ja sam mali kuvar koji ima svoje trikove, mirođije - branio se Keba. Inače, kako već neko vreme posluje i putem interneta prodaje svoje proizvode za negu i zdravlje, pravljene na prirodnoj bazi, zanimalo nas je kako mu ide biznis. Keba je takođe, bez ustručavanja, priznao da je probao preparate za potenciju.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Biznis napreduje. Rekli ste da izgledam bolje nego ikad, to je zahvaljujući njima - rekao je Keba i priznao da je probao i svoj preparat za potenciju. - Hoćete iskreno? Probao sam preparat za potenciju. Ali, moram da kažem da mi još uvek ne treba. Pitajte Olju (smeh). To su priordni preparati, ja ne volim hemiju, ono što se reklamira. Priroda je majka, ona nas je stvorila - završio je folker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike