Mina Kostić razočarana skandaloznom presudom za ubistvo Šabana Šaulića: Trebalo je da ide na doživotnu robiju!

21.01.2022

07:45

1

Pevačica je, besna do srži, podelila za naš portal koliko joj je sve ovo teško palo

Mina Kostić razočarana skandaloznom presudom za ubistvo Šabana Šaulića: Trebalo je da ide na doživotnu robiju!
mina kostic saban - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nakon tri godine čekanja, juče je izrečena presuda Alsinu Leventu, krivcu za smrt legendarnog pevača Šabana Šaulića

Mnogi su razočarani činjenicom da je on osuđen samo na tri godine i tri meseca zatvora, a među njima je i pevačica Mina Kostić

Poznato je da je ona Šabana obožavala, te da joj je njegova smrt teško pala. Za 24sedam ona je iznela svoje mišljenje, te istakla da je nečuveno to što se dogodilo juče u nemačkom sudu.

24sedam/N.V.
 

- Šta da vam kažem, tužna sam i razočarana! Trebalo je da dobije doživotnu robiju, a ne samo tri godine zatvora - rekla je, vidno besna, Mina, pa nastavila:

- U redu, saobraćajne nesreće se događaju, nažalost, svakome može da se desi, ali ovaj čovek je bio nadrogiran, u alkoholisanom stanju, ubio je dva čoveka i dobio samo tri godine robije. Očaj!

Kako ističe, sa porodicom pokojnog Šabana se nije čula, ali smatra da je sasvim normalno da budu razočarani svime što se desilo na sudu.

- Svako bi bio razočaran, ja ne znam kako bih izdržala na njihovom mestu, verovatno bih svima je*ala mater! Nisam u fazonu osveta, ali ja ne znam kakav je to zakon, i četiri godine je malo! Doživotna i to je to! Ali šta ja da kažem, ne mogu ja da sudim nikome, nažalost - zaključila je pevačica.

Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Alsin Levent je osuđen za ubistvo Šabana Šaulića i Mirsada Kerića. Nakon presude, udovica pevača se takođe oglasila za medije.

 - Tužni smo i razočarani posle svega, ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da nemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nedelo… Naša nesreća je jer nakon tri godine nismo videli ni trunku kajanja u tom čoveku koji je uzeo dva života i dve porodice zavio u crno - rekla je ona, pa nastavila:

- Očekivali smo posle svega da u njemu vidimo makar trunku ljudskosti, ali to se nije dogodilo. Sudija i tužilac su profesionalno odradili svoj posao i zbog toga smo im zahvalni i upućujemo veliku zahvalnost svima onima koji su nam od tragedije do sad pružali podršku i saosećali sa našim bolom, a to su milioni ljudi širom sveta. Ponosni smo jer Šaban za njih nije i neće biti zaboravljen - rekla je Goca i dodala da je jedna trauma ovim završena.

- Ovim se stavlja tačka makar na jednu agoniju koja nas prati još od tog kobnog 17. februara, ali bol i tuga za izgubljenim životom supruga, oca i dede ostaje zauvek kao deo naših života - zaključila je Šabanova udovica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike