Nik Kenon posle četvrtog deteta koje je dobio za šest meseci: Uzimam pauzu od pravljenja dece!

26.09.2021

21:31

0

Autor: Marija Mitić

Kako kaže, terapeut mu je savetovao celibat

Nik Kenon posle četvrtog deteta koje je dobio za šest meseci: Uzimam pauzu od pravljenja dece!
Copyright Profimedia

Američki glumac, komičar, reper i voditelj Nik Kenon za samo pola godine dobio je četvoro dece! Ukupno ih ima sedmoro, a kako je sada izjavio, po savetu terapeuta, uzeće pauzu od pravljenja dece.

 - Terapeut mi je rekao da bih trebao da budem u celibatu. U redu, uzeću pauzu. Odmoriću se od pravljenja dece - rekao je poznati voditelj u intervjuu za „Entertainment Tonight“.

Profimedia
 

On je zatim otkrio kako je velika porodica nešto što je oduvek želeo i o čemu je maštao. Komičar takođe dolazi iz velike porodice, pa to i nije slučajno.

 -Osećam veliku ljubav prema deci i porodici. I ja želim veliku porodicu - rekao je komičar, koji je ranije istakao da namerno ima sedmoro dece, odnosno da se nijedno dete nije dogodilo slučajno.

Profimedia
 

Inače, Nik praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose s više osoba uz znanje i pristanak svih partnera.

Voditelj stavra porodicu s tri žene – Abi Dela Ros, Britani Bel i Alisom Skot. U decembru je dobio drugo dete s Britani, u junu je s Abi dobio blizance, a ima i još jedno dete s Alisom. Ranije je bio u braku s pevačicom Marajom Keri, s kojom ima dvoje dece, desetogodišnje Morokana Skota i Monro.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike