Bivši muž Maraje Keri čeka tri prinove u isto vreme: Glumac čeka sedmo dete

26.05.2021

16:16 >> 18:23

0

Nik Kenon preferira polamoriju, te nije ni čudno što ima nekoliko partnerki istovremeno, a one će mu uskoro podariti i naslednike

Bivši muž Maraje Keri čeka tri prinove u isto vreme: Glumac čeka sedmo dete
Copyright Profimedia

Bivši suprug Maraje Keri i nekadašnji dečko Kim Kardašijan, Nik Kenon može da se pohvali mnogočlanom porodicom. Naime, on uskoro očekuje sedmo dete s manekenkom Alisom Skot, ali to nije sve. Nedavno su strani mediji pisali da glumac očekuje blizance sa Abi De La Rosa.

Čini se da Kenon ne može da ostane veran jednoj dami, te uporedo zasniva više porodica. On sa manekenkom Britany Bel ima ćerku Pauvrful Kvin i sina Goldena. Otac je i blizanaca Morokona i Monro, koje je pre deset godina dobio u braku s pevačicom Marajom Keri.

Kada je Alisa saznala da je trudna, ona nije mogla da sakrije lepe vesti, te je javno, na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira sa trudničkim stomakom, a uz istu napisala Zen S. Kenon i tako svima dala do znanja ko je srećni tata. Nakon srećnih vesti, ona je dobila mnoštvo poruka i čestitki, na kojima se zahvalila pratiocima.

Podsetimo, prema pisanju magazina „The Sun”, Nik i Alisa prvi su put zajedno viđeni za njen rođendan u jednom od restorana u Malibuu, ali niko od njih dvoje nije potvrdio da su u vezi.

Vest da čeka dete s njom stiže samo mesec dana nakon što je Ebi De La Rosa potvrdila da je Nik otac njenih blizanaca, a i ona je svoju trudnoću proslavila i obeležila snimanjem golišavih fotografija.

Bivša mis Arizone Britani Bel vest o trudnoći s Nikom podelila je u junu prošle godine kada je on bio u vezi s Džesikom Vajt, a u decembru im se rodila ćerka.

Nije tajna da je Nik u jednom intervjuu otkrio da živi u poliamoriji, koja podrazumeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnerkama koje to sve odobravaju, i tvrdi da ne veruje u brak.

– Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Celi život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom venčanju – ja sam samo bio deo svega toga – zaključio je Nik u jednom od intervjua za strane medije pre nekoliko godina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike