To je jedina stvar u karijeri zbog koje me je sramota! Mina o tuči sa Indi, otkrila i kako je reagovao Popović

08.02.2022

17:48

0

Autor: Marija Mitić

Sve se odigralo 2008. godine, na Grandovom festivalu

To je jedina stvar u karijeri zbog koje me je sramota! Mina o tuči sa Indi, otkrila i kako je reagovao Popović
mina kostic indi - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačice Mina Kostić i Indira Indi Aradinović važile su za ljute rivalke nakon što se u javnosti saznalo da su imale ozbiljan okršaj. Naime, njih dve su se potukle na Grand festivalu 2008. godine, što je izazvalo skandal velikih razmera, a pored brojnih nagađanja u medijima nikada nisu otkrile pravi razlog svađe i fizičkog obračuna.

Kako se navodilo u medijima, u pitanju je bio izvesni muškarac, a Mina ne krije da ju je i dan danas sramota zbog ovog javnog incidenta.

ATAImages/ G.G.
Mina Kostić

- Sramota me je. To je bila jedna velika provokacija s njene strane, ja nisam ni znala, niti me je interesovalo, niti smo se ikad družile. Verovatno ju je neko posavetovao da me tako iznervira i isproziva, i ja uopšte nisam razmišljala gde sam i pala mi je roletna - rekla je Mina u "Grand magazinu", pa dodala:

- Sećam se da mi je Saša rekao: 'Hoćete da se pomirite?', ja rekoh: ''Molim?' Nije mi palo na pamet. Samo me je posle pitao da li mogu da izađem na scenu da pevam, što sam naravno i učinila.

ATAImages/Antonio Ahel
Indira Aradinović Indi

Mina kaže i da tako nešto nikada više ne bi učinila.

- Bože moj, dešavaju se te stvari. I Lepoj Lukić se to dešavalo u njeno vreme. Ja se zbog toga jako kajem i jako mi je žao što sam tada tako odreagovala... Sada s ove tačke gledišta ne bih tako nikada odreagovala, baš bih iskulirala. To mi je jedina stvar u karijeri zbog koje me je sramota, ali sve je za ljude - rekla je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike