Bivšima dala dušu, srce, novčanik, pa tek onda pronašla svoj mir! Mina Kostić: U nekim trenucima su bili baš jadni!

29.12.2021

14:28

0

Pevačica još jednom naglašava koliko je srećna sama i tvrdi da joj niko i ne treba

Bivšima dala dušu, srce, novčanik, pa tek onda pronašla svoj mir! Mina Kostić: U nekim trenucima su bili baš jadni!
pink_novogodisnji_program_15122021_0129 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mina Kostić iza sebe ima dva braka, o kojima se svakako brujalo i u medijima - sa biznismenom Tikom Sretenovićem, te kolegom Igorom Iksom, sa kojim je, inače, dobila ćerku Anastasiju. Kao gošća „Nedeljnog popodneva s Leom Kiš" osvrnula se na svoje nekadašnje ljubavi pa objasnila da je konačno pronašla svoj mir, te da joj partner za to više i nije neophodan.

Odgovarajući na pitanja u okviru „Vruće stolice", još jednom je istakla da nikad nije bila ispunjenija.

- Nemam nikog, a i ne treba mi. Po prvi put u životu se sjajno osećam, nikada nisam bila srećnija i ispunjenija i pronašla sam svoj mir - počela je ona, pa nastavila o tome šta je najgore što je doživela s partnerom.

„Znaju oni kako su se ponašali!"

- Sve živo. Od toga da sam dala srce, dušu, novčanik, pa me za*ebao. Neću da „pljujem", oni najbolje znaju kako su se ponašali, ali najbitnije je da sam ja pronašla sebe. Ja sam naučla velike lekcije, molila sam se i sve sam im oprostila - odgovorila je na pitanje i dodala kako joj je trebalo vremena da shvati zbog čega nije uspela sa bivšima.

Vole te, ali te ujedno i mrze...

- Oni nisu krivi, mi smo to same birale. Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla: „Hvala ti što sam naučila" - iskrena je bila ona, ali dodala da svakako nije odustala od ljubavi.

 

 

- Mora da bude vernik, da bude dobar i da ne laže, a sve ostalo ćemo tako. Fizički izgled, šta mu vredi da ima mišiće ako nema pameti. Moje sestre sve imaju muževe, pa žive katastrofa. Svi lažno žive. Ako ne možete zajedno bolje se raziđite - rekla je otkrivajući kakvog muškarca priželjkuje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike