Brena i Popović išli kod baba Vange: Sve im je pogodila! Samo su ih na jedno upozorili pre dolaska kod nje!

27.01.2022

10:48

0

Saša je ispričao do detalja šta mu je sve rekla nekada popularna proročica

Brena i Popović išli kod baba Vange: Sve im je pogodila! Samo su ih na jedno upozorili pre dolaska kod nje!
ATAImages/ Antonio Ahel

Direktnor “Granda” Saša Popović prisetio se kada je zajedno sa Lepom Brenom posetio pokojnu bugarsku proročicu baba Vangu, poznatu po tome što je ljudima proricala sudbine s ne verovatnom preciznošću.

Naime, poseta se dogodila pre više od 30 godina, kada su Lepa Brena i “Slatki greh” izveli spektakularan koncert na stadionu pred 280.000 ljudi.

- Kada smo bili na koncertu u Bugarskoj, rečeno nam je da u 11 sati imamo sastanak kod baba Vange. Brena i ja smo otišli i dobili po dve kocke šećera. Njih smo zavili u salvetu i stavili ispod jastuka noć pre same posete Vangi. Sutradan smo s tim otišli kod nje.

Printscreen
Baba Vanga

Upozorili su nas da ne smemo da joj dajemo novac ili neke druge materijalne stvari jer je ona to sve dobila od države i kola i kuće i obezbeđenje. Carinik nas je sve pregledao, išli smo kilometar, tu su bili šatori, a u njima ljudi koji su 15 dana do zakazanog termina, to su hiljade ljudi. Tito je bio četiri puta kod Vange, ona mu je govorila šta da radi. Vanga je razumno pričala srpski – rekao je svojevremeno Saša za domaće medije, a prenosi Kurir.

Foto: Z. K. Munja
Saša Popović

- Brena i ja smo došli, ona nas je dočekala, ja sam hteo prvi. Kaže ona meni da skinem naočare, ja joj kažem da ne nosim, a ona mi rekla da ne budem bezobrazan i da zapamtim sve što mi kaže. I ona krene brzo da priča: “Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, prestala je da pali sveću za slavu, upozori je.”

Pa mi je rekla da mi je taj crveni auto sjajan, ja ga kupio u Beču, i kaže mi da čuvam papire koje sam napravio u Vijeni. Ona kaže ta grupa gde ti sada radiš za godinu dana neće postojati, vi ćete se raspasti. A mi smo tada, u avgustu 1991. imali čak 120.000 gledalaca na koncertu.

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Brena

I onda mi kaže da ću ja pevati, i prasnula u smeh. A ja jedini iz grupe nisam pevao. Onda mi je rekla da ću u 48 godini biti vrh srpske estrade, ja i Brena se začuđeno pogledali. A ja je onda pitam: “Kažite vi meni kada ću se ja oženiti?”

Ona meni kaže da se narednih šest godina neću oženiti. A moja devojka je tada bila trudna, u 4 mesecu, na šta mi Vanga kaže da od nje nema ništa, da se dete neće roditi, i da ćemo 5. januara raskinuti. I sve je tako bilo. I na kraju mi kaže da ću umreti u 86. godini prirodnom smrću – otkrio je Saša Popović.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti