Glumica Jasna Đuričić podržala žrtve nasilja (FOTO)

07.02.2022

19:15

0

Autor: Marija Mitić

Uključila se u pokret #NisamPrijavila

Glumica Jasna Đuričić podržala žrtve nasilja (FOTO)
HEROJI RADNIČKE KLASE - Boris Isaković_Foto Altertise produkcija (3) - Copyright Jasna Đuričić u filmu "Heroji radničke klase" Promo/Altertise produkcija

Glumica Jasna Đuričić podržala je pokret #NisamPrijavila na svom Instagram nalogu gde je u dogovoru sa svojim kolegama čitala priznanje jedne anonimne žrtve nasilja, koje je osvanulo na Tviteru.

 - Nisam prijavila jer me je bilo sramota. Sada me je sramota što me je bilo sramota. Mučno mi je da čitam sve ovo, jer kao da prolazim sve ponovo. Svaka čast onima koji govore, jer znam koliko hrabrosti treba za to. Sve su to mali koraci ka jednoj velikoj slobodi da se kaže - pročitala je glumica u okviru video snimka koje je postavila na Instagram storiju, gde je zatim objavila kontakt za pomoć osobama koje su žrtve nasilja.

Printscreen Instagram/JasnaĐuričić
Jasna Đuričić

Glumica je ovim apleovala na žrtve da prijave nasilje i pružila im podršku.

Inače, društvenim mrežama je u decembru prošle godine počeo da se širi hešteg #NisamPrijavila, putem kojeg žene priznaju da su bile žrtve nasilja i navode razloge o tome zašto su ćutale o zlostavljanju. Do sada su se oglasile mnoge anonimne, ali i poznate žene, a sada im se priključila i istaknuta glumica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike