Kanjea Vesta oštre optužbe bivše saterale u ćošak: Misliš da sam lopov i narkoman, a ti si ta koja me vuče za nos?!

07.02.2022

17:22

0

Reper veruje i da je Kim Kardašijan pod velikim uticajem Trejsi Romulus, direktorke marketinga njenog brenda „KKW"...

Kanjea Vesta oštre optužbe bivše saterale u ćošak: Misliš da sam lopov i narkoman, a ti si ta koja me vuče za nos?!
profimedia-0247269475 - Copyright Profimedia

Posle velike drame koja se odvila na društvenim mrežama između uskoro i zvanično bivših supružnika Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, reper je doživeo nervni slom i nastavio „paljbu". Osim što ju je prozvao da je loš roditelj, jer je „dozvolila ćerki Nort da nosi karmin i objavljuje TikTokove", sada mu je „pala roletna" jer ona „uporno upire prstom u njega, a ona je ta koja ga vuče za nos i pravi ga ludim".

Kardašijanova je, navodno, obmanula bivšeg tako što mu je dala pogrešnu adresu kada je krenuo na rođendan ćerke Čikago. Zatim, „izrešetala ga je" kako krade, testirala na narkotike pre nego što je ostavila decu sa njim (i, svakako, uz nadzor obezbeđenja)... O svemu je velikim slovima progovorio - na Tviteru, kao što je i inače imao običaj, da bi zatim svaku povukao klikom na komandu „obriši".

Ipak, njegove reči su brzinom svetlosti obišle čitav svet i strani mediji ne prestaju da bruje o novoj svađi para nekada dobro poznatog kao „Kimje".

Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia
 

- Molio sam da dođem na ćerkin rođendan, a onda me je optužila da sam drogiran, kada sam otišao da se igram sa decom. Poneo sam bio i neke knjige za njih, a ona me je prozvala da sam lopov. Sad još i tvrdi kako sam navalentan... Ovakve „ideje" mogu da vas strpaju iza rešetaka. Igra se sa životom crnog čoveka, nekad ga oslobodi, a nekad liši slobode - „urlao" je on onlajn.

Prema sopstvenom priznanju, posebno ga boli to što sve što se piše „služi da postavi ljude na njenu stranu, a protiv oca Nort, Čikago, Sejna i Psalma". Preko printskina njenog Instagram storija u kom se žali na njega, poručio je:

- Kanje Vest želi da se i njegova (reč) uzima u obzir, kada je roditeljstvo u pitanju.

Kim Kardašijan Instagram screenshot / kimkardashian
 

- Deca mi nisu igračke, niti pokušpavam da „spinujem" kakve priče.

Šta misliš pod „glavnim starateljem"?!

Takođe, dotakao se i dela u kom je Kim sebe imenovala „glavnim starateljem njihovih naslednika".

- Šta misliš pod „glavnim starateljem"? Cela zemlja je videla kako mi kidnapuješ dete na rođendan, ne dajući meni adresu gde se slavlje odvija - istakao je.

- Obezbeđenje me čuva dok sam s decom, optužuješ me za krađu, moram da se testiram na narkotike... Trejsi Romulus (direktorka marketinga „KKW") prestani da manipulišeš i „puniš joj glavu" - završio je on svoje izlaganje, prenosi „Mirror", da bi ga zatim i uklonio s profila.

Kanje Vest Profimedia
 

Pomenuti mediji kontaktirali su predstavnika Kim Kardašijan po ovom pitanju, ali odgovor još nije stigao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike