Ana Kokić otvoreno o ljubavi i vezama: Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim!

06.02.2022

19:22

0

Pevačica svakako ne beži ni od čega, ali trenutno, veoma je zadovoljna i bez partnera

Ana Kokić otvoreno o ljubavi i vezama: Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim!
ana_kokic_15042016_002 - Copyright ATAImages/J.M.S.

Ana Kokić je već izvesno vreme sama, ali kako naglašava, to joj nimalo ne smeta. Šta više, prema njenim rečima, nema ni nameru da se zaljubljuje, ali svakako - tome nikako nije zatvorila vrata.

- Nisam se zaljubila, niti imam nameru da se zaljubljujem. Skoro su mi i nešto najbliži prijatelji rekli: „Dobro, hoće li se nešto desiti?” Ali, ja stvarno nemam potrebu. Osećam se ovako srećno sama sa sobom. I mnogo mi je drago da sam uspela da dođem do tog stadijuma da sam srećna sama sa sobom. Ja sam super žena. Sve mogu sama - naglašava ona, ali se tu i ne zaustavlja.

- Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim. Opet kažem, ne bežim od toga. Ako se pojavi neko ko će ne način mog života, nego ovu energiju i ovo kako se ja osećam samo da duplira, samo da mi bude još lepše, onda okej - kaže ona, kojoj je inače uvek puna kuća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Ja sam dve mačke udomila. Bilo je kao 'ajde. Bile su jako male. Prva maca koju smo dobili, da je nismo uzeli, uginula bi. Baš je bila kritično. Odlučili smo da je oporavimo, pa nakog toga možda i da je damo. Ali, ona je ostala kod nas. Onda i drugo mače isto tako. Ja kažem ukućanima: „Ako donesemo još neku životinju, preskakaćemo se, kako smo krenuli” - nasmejala se Kokićeva u „Exkluzivu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

„Ne kažu za džabe - kakve su ti misli, takav ti je život"

Ana priča i kako negativno pretvara u pozitivno, te i izgleda baš onako kako se i oseća.

- Nema to veze sa razvodom, to ima veze sa razmišljanjem, sa onim čime se bavite u životu i ljudi koji vas okružuju. Kako namestite stvari. Ne kaže se džabe kakve su ti misli, takav ti je život. Sve kreće od misli. Ako nešto možemo da promeni u životu to su naše misli, da negativno pretvorimo u pozitivno, šta god i kako god da je, da budemo strpljivi i da izguramo - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike