„Život piše romane!" Ana Kokić s ocem nije pričala 20 godina: Pomirili se tek pred njegovu smrt

26.07.2021

11:31

0

Autor: M. Gudžulić

Zajedno sa sestrom Majom, otišla mu je u posetu i oprostila sve ono zbog čega decenijama nije održavala kontakt s njim

„Život piše romane!" Ana Kokić s ocem nije pričala 20 godina: Pomirili se tek pred njegovu smrt
Ana Kokić ATAImages/Antonio Ahel

Ana Kokić i njena sestra Maja s ocem Stevanom su „zakopale ratne sekire” neposredno pred njegovu smrt. Tu poslednju želju, navode domaći mediji, ispunile su mu posle gotovo 20 godina, koliko nisu održavali nikakav odnos. Inače, Stevan je svom okruženju često isticao koliko mu je teško što ne razgovara sa svojom decom. Patio je zbog toga, tvrdi „Kurir”, ali su se stvari promenile kada se teško razboleo. Ana i Marija, pošto su saznale da su male šanse da on ozdravi, rešile su da se vide sa njim.

Nedugo zatim, Stevan Kokić je preminuo.

Pročitajte još:

– Ana i Maja su posetile bolesnog oca. Izgladili su odnose i rešili sve što ih je tištalo sve ove godine. Mislim da je Stevan mirno otišao na onaj svet, jer je njemu ceo život bilo bitno samo da reši odnose sa njima dvema. Znate, on je i na pijaci i prijateljima, ma gde god da se pojavio, govorio koliko ga boli njihov odnos i to što ne može da dopre do ćerki i ako je pokušavao godinama. Na kraju se sve ipak rešilo. Nažalost, on nije dugo poživeo posle toga, žao mi je što nije mogao duže da uživa u njihovom pomirenju – ispričao je upućeni za gorepomenuti list, a na ovu temu ranije su pričali javno kako pevačica, tako i njen otac.

– Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali… Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže – rekla je jednom prilikom Ana, dok je njen otac bio naglasio da bi voleo da njegova deca čuju i njegovu stranu priče.

– Žao mi je što je sve tako ispalo. Priča njihove majke je dosta uticala na njih. Nemam ništa protiv, majka je majka, sve ja to razumem, ali mogli smo da sednemo da porazgovaramo, da se saslušaju sve strane i da se sve reši. Pokušao sam, meni je najteže što se tiče cele situacije, vreme će da pokaže sve. Bogu hvala, moja ćerka ima dve devojčice i one će da porastu. Život piše romane. Ana je moja ćerka i ja je volim najviše na svetu. Svoj deo krivice priznajem. Kriv sam i kajem se zbog svega. Svako bi voleo da povrati porodicu, pa i ja. Ali kada bi i druga strana rekla istinu, mnogo toga bi se promenilo – zaključio je tada Kokić, koji je porodicu izgubio zbog alkohola i kocke.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Sada, Kokićeva ne želi da o tome priča za medije.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti