Nisam savršena! Ana Kokić otkrila šta zamera sebi, pa priznala kako stoje stvari na ljubavnom planu (VIDEO)

08.12.2021

18:37

0

Pevačica nam je otkrila kako je nedavno počela da odlazi na tretmane lica i, iako važi za jednu od najlepših žena sa domaće scene, smatra da se „dobro setila, s obzirom na to koliko ima godina"

Nisam savršena! Ana Kokić otkrila šta zamera sebi, pa priznala kako stoje stvari na ljubavnom planu (VIDEO)
Ana Kokić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Kokić će zajedno sa Dženanom Lončarevićem stati pred publiku u okviru novogodišnjeg programa u Crnoj Gori 2. januara 2022. Na konferenciji za medije koja je organizovana tim povodom, pevačica je istakla da će se na veliko zadovoljstvo latiti mikrofona, pa je porazgovarala i na razne druge teme s okupljenim novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

- Očekujem da se lepo provedemo, a to kakve će mere biti, zavisi od situacije i mesta - počela je Ana, koja iako važi za jednu od najlepših pevačica, ne smatra da je doterala liniju.

- Nisam dovela liniju do savršenstva (smeh)! Nije, nikad nije savršeno. I ne treba da bude - kaže Kokićeva, vidno raspoložena, pa objašnjava da svakako voli da vodi računa o sebi, ali onoliko koliko sama oseća da treba.  

Ana Kokić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Volim da odlazim na treninge, počela sam u poslednje vreme i da odlazim na razne tretmane lica... Koliko godina imam, dobro sam se setila (smeh).

Naslednice Teu i Ninu, koje je dobila u braku s Nikolom Rađenom, ne vodi na nastupe jer su za to još uvek male.

- Eventualno ako je neki događaj na otvorenom, oko šest, sedam uveče, onda da, ali su za diskoteke još male - naglasila je, pa se dotakla i svog ljubavnog života.

Kad dođe, dobrodošla!

- Želje za prethodnu godinu su bile da ostanu svi zdravi, voljeni, zbog situacije koja se dogodila, a mislim da iste želje imam i za narednu godinu. Nova ljubav? Kad dođe, dobrodošla! Ovako... Ništa, za sad.

Ana Kokić ATAImages/Antonio Ahel
 

Sa druge strane, nije krila oduševljenje time što joj duet s mlađom koleginicom Marinom (Cvetković) dobro prolazi i samo sedam dana otkako je predstavljen publici.

- Nisam očekivala da će ovako brzo da „eksplodira"... Drago mi je i zbog Marine, koja peva sa mnom - iskrena je bila Kokićeva, koja se i nije dvoumila kada joj je pružena prilika da pomogne mladom izvođaču, na samom početku karijere.

- Zadovoljstvo mi je da to uradim, jer znam kako je meni bilo na početku. Da uz mene nisu bili „Blizanci", Petar Nešić s kojim sam dugo godina radila... Da mi nisu dali vetar u leđa, upoznali me s autorima, pomogli mi čak i finansijski, to mogu slobodno da kažem... Mislim da se tada ne bih usudila na taj korak. Možda mnogo kasnije, ali verovatno ne bi ništa bilo kao što jeste, kao što se desilo - priznala je zatim Ana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike