Znam da ga nazovem u pola noći: Sanja Marinković otkrila u kakvom je sada odnosu sa bivšim mužem

26.01.2022

19:36

2

Autor: Marija Mitić

Kako imaju sina Strahinju, voditeljka i Aleksandar Uhrin trude se da ostanu u prijateljskim odnosima

Znam da ga nazovem u pola noći: Sanja Marinković otkrila u kakvom je sada odnosu sa bivšim mužem
ATAImages/ A.A.

Poznato TV lice Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin stavili su tačku na svoj brak 6. januara prošle godine. Kako imaju sina Strahinju njih dvoje ostali su u prijateljskim odnosima, a voditeljka emisije "Magazin In" priznaje da i sada ume da ga nazove u pola noći.

Sanja Marinković Antonio Ahel/ATA Images
Sanja Marinković

- Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega - priznaje Sanja u  u emisiji "Pretres" i otkriva šta je njoj i Aleksandru pomoglo da sačuvaju zdrav i normalan odnos.

- Kad smo počeli da se zabavljamo, sećam se da sam mu rekla: "Molim te, ako ikada odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo". Tako da smo to ispoštovali - rekla je i dodala:

ATAImages/ A.A.
Sanja Marinković

- Mi smo se kada je ljubav nestala razišli kao muž i žena, ali ne kao otac i majka. Nismo prijatelji koji dele intimu, to nije ni normalno ni zdravo, ali stvari koje nas okupiraju, brige, trudimo se. Ipak on najbolje poznaje moju porodicu i mene i može najbolje da pomogne - zaključuje Sanja Marinković.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti