Sanja Marinković o negativnim kritikama na račun Magazina In: Godinama sečem delove iz emisije

20.06.2021

21:16 >> 19:37

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je za naš portal govorila i o udvaračima i novoj ljubavi

Sanja Marinković o negativnim kritikama na račun Magazina In: Godinama sečem delove iz emisije
Copyright Sanja Marinković, Foto: A.A./ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković svake sedmice ugosti po nekoliko gostiju u svojoj, sada već kultnoj emisiji “Magazin In”. Ponekad, voditeljka upadne u negativnu situaciju sa svojim gostima, što je bio slučaj i pre nekoliko nedelja.

Naime, u jednoj od prethodnih emisija, Sanja je svojim dvema gošćama, učesnicama rijaliti programa, rekla da ne bi trebalo da one budu uzor devojčicama. U razgovoru sa pripadnicima sedme sile, Sanja je istakla da samo radi svoj posao, te da nema nameru nikoga da ponizi, iako su mnogi taj gest baš tako protumačili.

– Ako nekoga spuštaš, to ne može da bude na lep način, tako da ga nikoga ne spuštam, ja samo radim svoj posao. Često iz svog prvog lica, kao i iz ugla publike. Veliki broj pitanja su, zapravo, komentari publike na račun ličnosti koje privlače pažnju. Mislim da je to društveno odgovorno s moje strane, da budem glas moje publike. Ne mogu da kažem da je to lično moj stav. Ja stvarno ne radim emotivno svoju emisiju, već samo svoj posao, kao i sve moje kolege. Ne cenite, ne podržavate, ne volite mnoge ličnosti sa kojima razogovarate, isto tako i ja. Svako ima svoje parče sreće i uspeha. To je samo bio način da o nekim stvarima raspravljamo na drugačiji način. Mislim da je to bilo izuzetno dobro i za njih i za publiku – rekla je Sanja koju smo zatim upitali zašto je u protekloj emisiji svoje goste upitala “da li postavlja glupa pitanja”.

Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

– To je bila reakcija na jednog učesnika emisije, koji se čudio kako neka moja pitanja, ostali ne razumeju. Tako da sam se malo našalila na taj račun, kaže voditeljka, a zatim za naš portal ističe da joj niko od gostiju nikada nije zamerio zbog nekog postavljenig pitanja.

– Ne. Oni se uglavnom žale na svoje odgovore. Onda mi traže da ja to isečem iz emisije, što ja, uvek, evo već 20 godina radim.

Sanja je potom otkrila da li je dotiču poruke koje dobija, a tiču se kritika na račun emisije koju vodi.

– Ne, zaista ne. Ovaj posao radim već 20 godina i smatram da svako ima pravo da ima svoj stav. Naravno, trebalo bi da se bira način na koji se komunicira, rečnik i obraćanje. Kada vidim da preteraju u svojim komentarima, ja ih blokiram, kaže za 24sedam.

Sanja Marinković, Foto: A.A./ATAImages

Voditeljka je zatim otkrila da li joj se udvaraju muškarci, s obzirom da je “sveže” razvedena.

– Ne mogu da kažem da su mi se više udvarali ranije, ipak sam bila u braku. Mada, ni sad ne “vrcaju” preterano od udvaranja, ali da uvek dobijam simpatične poruke, dobijam, rekla je Sanja koju smo zatim upitali da li su SMS poruke, koje je ranije priznala da dobija i od njih “treperi”, prerasle u nešto više.

– Baš sam i sad dobila jednu poruku. Baš je lepa. Ne znam šta bih vam rekla… Rekla je voditeljka za kraj, zagonetno i kroz osmeh.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike