Kao da je vreme stalo: Olivera Balašević objavila fotografiju iz detinjstva, ostala je ista! (FOTO)

05.02.2022

13:41

1

Osim boje kose, nije se mnogo toga promenilo

Kao da je vreme stalo: Olivera Balašević objavila fotografiju iz detinjstva, ostala je ista! (FOTO)
Copyright Printscreen/Youtube/

Olivera Balašević, supruga pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, oduševila je sve koji je prate na socijalnoj platformi Instagram.

Ona je, naime, objavila fotografiju iz detinjstva, a kako se može videti, likom se uopšte nije promenila iz vremena tada pa do sada.
 

Olivera Balašević, Printscreen/Youtube/
 

- Detinjstvo je onaj period u životu kada nemaš problema sa snovima, nego samo sa ostvarenjima - napisala je ona u opisu fotografije.

Instagram printscreen/olivera.balasevic
 

Podsetimo, bliži se godišnjica smrti slavnog Đorđa, koja je 19. februara, a porodica je sve iznenadila kada su objavila da neće održati obeležavanje pomena.

- Obeležavati dan kad je neko tvoj otišao sa ovog sveta, nije nešto što se ikad praktikovalo u našoj kući. Ne zbog "nedostatka poštovanja" nego upravo suprotno. Tog nekog sećaš se svaki dan, srećeš ga u bezbroj malih dnevnih događaja, od ulice kojom ste prolazili, pesmi koju ste komentarisali, sportskom događaju, susretu sa zajedničkim likovima... - napisala je Beba, njegova ćerka, na svojoj Fejsbuk stranici, a zatim nastavila:

- I ne, nije ti potreban taj datum u godini da bi obeležio svoje sećanje na tog nekog. Od svih prelepih i predragocenih dana koje provedeš sa tim Nekim, gotovo je uvredljivo obeležavati baš taj dan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike