Neverovatna transformacija Jelene Karleuše: "Ona kao da dolazi iz druge dimenzije!" (FOTO)

04.02.2022

09:01

1

Autor: Marija Mitić

Kratka kosa, drugačija šminka, a kostim otkriva ceo stomak

Neverovatna transformacija Jelene Karleuše: "Ona kao da dolazi iz druge dimenzije!" (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša potpuno je šokirala javnost poslednjim objavama na Instagramu. Ona je napravila neverovatnu transformaciju, počev od promene frizure, stila šminkanja, pa sve do odeće.

Iako je pevačica imala trenutke u karijeri kada je nosila razne frizure i kratku kosu, na nju smo uglavnom navikli sa izuzetno dugom, plavom kosom, pa je zato nova frizura sve iznenadila. Kosa skraćena na paž, sa šiškama, kao i debelo iscrtani ajlajner doprineli su da Jelena izgleda kao da dolazi iz neke druge dimenzije.

Printscreen Instagram/ karleusastar
Jelena Karleuša

Takođe, njen asimetrični beli kombinezon, u kojem joj je odgoljen čitav stomak, dodatno pojačava ovaj utisak, a takođe i naglašava njene obline i seksepil. 

Komplimenti u komentarima se nižu na račun pevačicinog izgleda, a mnogi su prokomentarisali da podseća na glavnu glumicu iz filma "Peti element".

 

 

S obzirom da celokupno izdanje odaje utisak kao da je u pitanju scenski kostim, uskoro ćemo verovatno saznati da li se Jelena u ovakvom izdanju pojavila u nekoj emisiji, ili možda, novom spotu koji fanovi sa nestrpljenjem očekuju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike