Teška životna priča Duška Tošića: Odrastao u Domu za nezbrinutu decu, a bez majke jedne pevačice bi ostao gladan

01.02.2022

10:28

3

Fudbaler je ranije živeo u nemaštini, a danas zarađuje milione

Teška životna priča Duška Tošića: Odrastao u Domu za nezbrinutu decu, a bez majke jedne pevačice bi ostao gladan
jk_10122018_0006 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Životna priča fudbalera Duška Tošića je veoma teška. Danas živi san mnogih, malo ko zna da je imao vrlo teško detinjstvo. Odrastao je u nemaštini u malom selu nadomak Zrenjanina, a nekoliko godina je proveo u internatu.

Put do zvezda za Tošića je bio trnovit. Zbog nedostatka finansijskih sredstava, Duškov otac odlučuje da sina pošalje u Dom za nezbrinutu decu „Angelina Kojić Gina”. Tamo se školovao i trenirao fudbal, a danas zarađuje milione.

ATAImages/ Antonio Ahel
Duško Tošić

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno. Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu - ispričao je Milorad Tošić ranije i dodao da danas sa suprugom uživa u društvu unuki Atine i Nike:

- Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju. Ali, da ne pričam više, grdiće me supruga - rekao je Duškov otac.

ATAImages/ Antonio Ahel
Duško Tošić

Od malih nogu je bio ambiciozan i čini se već tada je znao svoj cilj. U školi je bio veoma zapažen, uporan momak koji je po ceo dan trenirao fudbal.

- Tačno je da je Duško bio u našem domu. Živeo je na selu, a želeo je trenirati fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazi kući kod svojih i oni su ga obilazili. Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali on je bio smešten u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i da je po celi dan igrao fudbal na školskom terenu - ispričao je jedan od Duškovih profesora.

Inače, Duškova supruga, pevačica Jelena Karleuša je jednom prilikom priznala da je Tošić imao teško odrastanje, a da je u tom kriznom periodu fudbaleru mnogo značila pomoć majke Kristine Kije Kockar, koja ga je hranila. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Duško Tošić

- Nemam ništa protiv Kije, ali ima jedna zanimljiva priča. Moram je reći iako nisam planirala. Ispričao mi je Duško, moj muž. Kada sam ja imala žestoke napade na nju, on mi je rekao: „Nemoj više da je diraš zato što je njena majka pomagala kad sam ja bio mali i kad sam bio jako siromašan i nisam imao šta da jedem. Njena majka mi je davala ručak u jednom restoranu gde je ona radila”. Tako mi je Duško rekao, živa istina - ispričala je Karleuša ranije u emisiji „Amidži šou”.

Podsetimo, Tošić je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog informacije da ga je Jelena prijavila za nasilje u porodici što je on demantovao. Međutim, posle saslušanja u policijskoj stanici njemu je izrečena zabrana prilaska najpre 48 sati, a potom je produžena do 8. februara. 

Kako se navodilo, fudbaler je suprugu ošamario pred užom rodbinom, zbog čega je pevačica i reagovala, a policija je posetila njihov dom na Dedinju gde se sve i dogodilo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike