Verila se pobednica „Zvezda Granda“! Pevačica htela da se sruši!

08.06.2021

07:15 >> 09:13

0

Teodora Toković ima jedan propali brak iza sebe, a sada je konačno našla mirnu luku kraj svog novog emotivnog partnera

Verila se pobednica „Zvezda Granda“! Pevačica htela da se sruši!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Teodora Toković izgovorila je sudbonosno “da”. Njen izabranik joj je priredio romantično iznenađenje i verio je na jednom splavu.

Duž staze bile su postavljene jabuke, a u svakoj sedmoj bila je poruka, dok je u poslednjoj bio prsten. „Zvezda Granda“ nije ni slutila šta joj se sprema, pa je istakla da se zamalo nije srušila kada je shvatila o čemu se radi.

– Bilo je u planu, ali nisam očekivala. Toliko su to dobro sakrili od mene, moji prijatelji i rodbina, da do poslednjeg trenutka nisam znala. Moj momak je otkazao svirku koju je trebalo da radim, a kolega me je navodno zvao na drugu svirku i kada sam izašla iz kola sin od našeg kuma me je dočekao sa cvećem i tada sam ukapirala i htela da se srušim – ispričala je Teodora za „Grand Online“, pa otkrila kada će stati pred oltar.

– Svadbu planiramo za proleće sledeće godine, on bi to požurio ali mslim da je bolje da sačekamo pošto treba zaista dosta vremena za organizaciju, a ja želim da sve izgleda onako kako treba – otkrila je pevačica.

Podsetimo, Teodora već ima jedan brak iza sebe. Pre dve godine se razišla od svog prvog partnera sa kojim ima ćerku Mariju. Tokovićeva ima i zavidnu muzičku karijeru, a publika ju je zavolela u „Zvezdama Granda“, te je prema odluci stručnog žirija u 12. sezoni, ona odnela pobedu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike