Ema Roberts blokirala majku na Instagramu: Morala sam, nisam imala kud!

22.10.2020

21:55 >> 06:06

0

Glumica je nailazila na poteškoće dok ju je učila da barata pametnim telefonima, međutim, stvari su posebno krenule po zlu pošto se gospođa pridružila dr

Ema Roberts blokirala majku na Instagramu: Morala sam, nisam imala kud!
Copyright Ema Roberts Printscreen ,,The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"

Ema Roberts, gostujući u emisiji ,,Uživo sa Džimijem Kimelom”, otkrila je da je svojevremeno blokirala rođenu majku na Instagramu, pošto je proširila lažnu vest da joj je naslednica u drugom stanju. Inače, ona se na nju tada uopšte nije naljutila, već jednostavno nije imala kud – naišle su na nesporazum, pa je ,,blok opcija bila jedino rešenje”.

– Jedan od mojih pratilaca me je pitao da li je istina da sam trudna, jer je to pročitao u nekom tabloidu, a ona je mrtva hladna u komentarima moje fotografije napisala da jeste – nasmejala se Ema.

– Saznala sam za komentar u avionu, inače, tako da nisam mogla da je nazovem i da se izvičem, nego sam joj poslala poruku i zamolila je da prestane da mi uništava život – dodala je zatim, pa objasnila kako majka nije razumela da je u pitanju lažna vest izvesnog tabloida, već je mislila da su ona i njen partner potvrdili vesti.

– Morala sam da je blokiram, to je bilo moje jedino oružje – kroz smeh je ispričala Ema.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike