Glumici u toku snimanja serije umrla majka, izašla samo na 20 minuta da se oproste

31.01.2022

14:44

0

Autor: Marija Mitić

Aleksandru Janković zadesio je veliki gubitak u jednom od najvažnijih trenutaka u karijeri

Glumici u toku snimanja serije umrla majka, izašla samo na 20 minuta da se oproste
azbuka_set_press_31082020_0025 - Copyright ata

U jednom od najvažnijih trenutaka u karijeri, kada je dobila prvu glavnu ulogu u seriji "Azbuka mog života", glumicu Aleksandru Janković zadesio je veliki gubitak. Njoj je preminula majka u toku snimanja, što je glumica teško podnela.

 - Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu - počela je ožalošćena glumica koja i pored velikog bola nije želela da prekida snimanje.

"Azbuka našeg života" Promo/Contrast Studios
Aleksandra Janković

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim.aut), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time - ispričala je glumica za TV reviju koja je ponosna što je uspela da dosledno završi snimanje. 

 - Sada sam presrećna zbog ovoga što smo uradili. Ponosna sam na "Azbuku", moju Vesnu i sve naše likove, jedino mi je žao što majka nije imala priliku da pogleda ono što smo napravili, a ona mi je bila najvažnija - rekla je Aleksandra.

ata
Aleksandra Janković

Scenario za seriju "Azbuka mog života" nastao je prema motivima romana "Azbuka mog života" i "Muška azbuka" književnice Mirjane Bobić Mojsilović, a ona je realizovana u saradnji produkcijske kuće Contrast Studios i Telekoma Srbija. Trenutno se emituje na Superstar kanalu, kao i na Prvoj televiziji.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike