"Ne plačem kod njega na grobu": Ispovest Dee Đurđević o detinjstvu, bolnim gubicima i ocu

30.01.2022

17:44

0

Prošla je mnogo toga, a iz svega uvek izađe sa osmehom

"Ne plačem kod njega na grobu": Ispovest Dee Đurđević o detinjstvu, bolnim gubicima i ocu
Dea Đurđević - Copyright PVJ/ATAImages

Dea Đurđević rešila je da otvori dušu, te ispričala nepoznate detalje iz svog života.

Ona je prvi put progovorila o svom detinjstvu, tome kako ga je provela, koliko je bila vezana za dedu, ali je progovorila i o ocu sa kojim nije u dobrim odnosima.

- Imala sam mnogo srećno detinjstvo, kod bake i deke sam volela u Vojvodini da provodim vreme. Ravno, lepo i srećno. Učilo se kroz igru, deda me svašta naučio kroz igru, da čitam i da pišem. Devedesete, mali si, ako imaš slatkiše i društvo tebi više ništa ne treba. 

ATAImages/ A.A
 

- Sve kreće iz kuće, najviše sam bila vezana za deku, preminuo je 2014. bio je mnogo bolestan. Bio je šećeraš, oslepeo je, prenosila sam mu kod koga je lopta, dokle je stigla, tako sam zavolela fudbal i sport. On je prvi znao sve moje tajne i rešenja. Naučila sam da uvek slušam sebe, i šta god da se desi, sve će to da prođe i srećni i ružni momenti.

- Deki sam stigla sve da kažem i sve što sam obećala ja sam ispunila. Završila sam fakultet pre roka, ne plačem nikada kod njega na grobu i obećala sam mu da ću biti srećna i ja sam srećna - pričala je Dea u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Kada je u pitanju njen otac, ističe da su se čuli posle saobraćajne nezgode koju je doživela, ali da i dalje nisu u dobrim odnosima.

Beoinfo
 

- Pisali su se razni naslovi. Pogotovo kad sam bila u bolnici, kao deo terapije sam morala da prelistam sve kako bih se vratila u javni život. Nisam znala koliko se piše. Ja nisam znala da li je jutro ili noć, nema prozora.

- Ni danas ne želim da govorim o svom ocu. To je toliko isprepletana priča, da mi treba mnogo snage i vremena da bih to ispričala. Posle svega što mi se dogodilo me je pozvao, ali nismo ni u kakvim odnosima. Mama je najponosnija na moju hrabrost - ispričala je Dea.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike