Reakcija Dee Đurđević na priče da je Mladen vara: Šokirala sam se kad su me pozvali!

23.12.2021

21:55

1

Par, inače, važi za jedan od najomiljenijih među poznatima. Gradske priče koje kolaju su zato mnoge i iznenadile

Reakcija Dee Đurđević na priče da je Mladen vara: Šokirala sam se kad su me pozvali!
Dea Đurđević - Copyright Beoinfo

Voditeljka Dea Đurđević već dugi niz godina uživa u ljubavi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, koji joj je posle teške saobraćajne nesreće koju je doživela bio i najveća podrška. Njih dvoje važe za jedan od najomiljenijih, kao i najskladnijih poznatih parova, pa je zato mnoge i ostavilo u čudu to što se šuška da su nedavno raskinuli zbog prevare sa njegove strane.

Kada su glasine došle do Dee, međutim, ona je ostala u šoku - misleći da je u pitanju neka novogodišnja šala.

- Ja sam se šokirala jutros kada su me zvali, mislila sam da je novogodišnja šala. Ljudi, nemojte da se šalite na taj način - naglasila je ona u kratkom razgovoru s „Telegrafom", pa dodala kako su malopre bili zajedno, da svakako žive kao što su i živeli, te da se ništa nije desilo da bi se tako nešto prenosilo.

 

 

Obično, podsećanja radi, umesto izvesnih detalja o rastanku, sve zanima da li će i kada Dea i Mladen da „stanu na ludi kamen". Đurđevićeva je zato jednom prilikom rekla za medije da ni kao mlađa nije maštala o venčanici, ali da lubav i te kako vlada.

- Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala ‒ objasnila je jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike