Nikol Kidman o pobačaju i porodici: Volela bih da sam imala desetoro dece

28.08.2021

18:41 >> 18:43

0

Autor: N. Vujčić

Holivudska diva progovorila je o bolnom periodu svog života, ali i o tome koliko joj je bitna uloga majke

Nikol Kidman o pobačaju i porodici: Volela bih da sam imala desetoro dece
Nikol Kidman Profimedia

Holivudska glumica Nikol Kidman očarava nas svojim rolama iz godine u godinu, a njen privatan život uvek je bio tema javnosti. Iako je pazila o čemu priča i šta iznosi iz svog života, lepa glumica nije skrivala ni bolne stvari koje su je zadesile.

Kako je poznato, glumica je od 1990. do 2001. godine bila u braku sa Tomom Kruzom, a tada je doživela ektopičnu trudnoću i spontani pobačaj. Lekari su joj rekli da su male šanse da će opet ostati u drugom stanju.

Nikol Kidman, Profimedia

– To je bila ogromna, bolna čežnja. I gubitak! O pobačaju se ne govori dovoljno. To je ogromna tuga za određene žene. S jedne strane je ogromna količina boli, a s druge ogromna količina radosti. Kad dobijete dete nakon toga, samo možete odahnuti – ispričala je glumica pre nekoliko godina.

Ona je sa Tomom Kruzom dobila ćerku Izabelu i sina Konora, dok sa suprugom Kitom Ubranom ima ćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret. Nedavno je Nikol otkrila da bi volela da je mogla da ima desetoro dece, ali to joj se nije dalo.

– Volela bih da sam imala desetoro dece. Ali dobila sam priliku da budem majka drugoj deci. Imam šest nećaka i nećakinja i kuma sam 12-oro dece. Volim majčinstvo, volim decu, neobična su, smešna i nefiltrirana. Možeš videti kako rastu i slati ih na njihov put – ispričala je glumica.

Printscreen

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi