„Posle više od 10 godina sam kod kuće za praznik!" Sanja Marinković sa majkom nastavila običaj pokojnog oca

07.01.2022

22:11

1

Božić je, objašnjava, dočekala na Gardošu. Bio je to veoma emotivan trenutak za porodicu

„Posle više od 10 godina sam kod kuće za praznik!" Sanja Marinković sa majkom nastavila običaj pokojnog oca
Sanja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Marinković nastavila je običaj pokojnog oca, pa je Božić dočekala na Gardošu. Ona ističe da je to bio izuzetno dirljiv trenutak za porodicu, koja je rešila da mu ovako na neki način i oda počast. 

- Posle više od deset godina sam kod kuće u vreme božićnih praznika, kod mame u Zemunu. Proveli smo zajedno Badnje veče. Moj tata je voleo liturgije u Hramu Svetog Oca Nikolaja. Mi smo nastavili njegov običaj i u ponoć dočekali Božić na Gardošu. Veoma emotivan i dirljiv trenutak za sve nas - počela je Sanja za „Pink.rs", pa nastavila o tome u čemu tamo posebno uživa. 

- Obožavam da jutro u Zemunu, rodnom mestu moje mame, provedem u šetnji Zemunskim kejom. Na moje veliko zadovoljstvo tako sam provela sunčano božićno jutro - priča voditeljka i otkriva ko je zadužen za česnicu, ali i kod koga uglavnom završi para.

„Umeće prepuštam iskusnijima"

- Česnicu mesi moja mama, testo i ja nismo u velikoj ljubavi, tako da to umeće prepuštam iskusnijima. Parica po pravilu završi kod Strahinje, Mateje ili Maksa... I danas je bilo tako. Najvažnije je da ove praznike i predstojeću godinu provedemo u miru i zdravlju, ostalo ćemo lako da ostvarimo - zaključuje ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike