Šok snimak iz ordinacije: Breskvica pokazala kako uvećava usne! (FOTO/VIDEO)

26.01.2022

12:39

3

Mlada pevačica, iako ima 21 godinu, ne preza od toga da se podvrgne estetskim korekcijama

Šok snimak iz ordinacije: Breskvica pokazala kako uvećava usne! (FOTO/VIDEO)
breskvica usne1 - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages/Instagram

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, iznenadila je javnost kada se pojavio šokantni snimak iz jedne privatne klinike na kom se vidi da se podvrgla estetskom zahvatu povećanja usna.

Mnogi smatraju da su joj usne već bile dovoljno velike, pa se čak pojavio i komentar da je preterala. No, kako se čini, njoj se ovo dopalo i zadovoljna je rezultatima.

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, prvo sa svojim bivšim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažem, a onda i kada je počela solo karijeru, Breskvica je mnogo toga na sebi promenila.

Za početak, ona je stalno menjala boju kose čime je uspela i da iznenadi svoje fanove, a ni promena u stilu šminkanja joj nije strana. 

Ranije se takođe spekulisalo da je Breskvica radila na svom izgledu, za početak već pomenute usne, ali niko nije mogao da potvrdi da li je to bila samo dobra šminka i Fotošop ili estetski zahvati. 

Kako ima tek 21 godinu, mnogi smatraju da je rano počela sa ovakvim procedurama, a da li će ona nastaviti sa ovakvim trendom ili će voditi računa da ne pretera, pokazaće vreme.

Šokantni snimak iz ordinacije pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike