Džordž Kluni poklonio prijateljima 14 miliona dolara, sad je otkrio i zašto! Ipak, postavio im je i jedan uslov!

25.01.2022

10:59

0

Glumac, kao i jedan od četrnaestorice drugara koje je darivao, prisetili su se scene kada je holivudski šmeker došao sa koferima punih para

Džordž Kluni poklonio prijateljima 14 miliona dolara, sad je otkrio i zašto! Ipak, postavio im je i jedan uslov!
Džordž Kluni Profimedia - Copyright Profimedia

Bliski prijatelj i poslovni partner Džorža Klunija, Rande Gerber, prvi put je ispričao priču o koferima punih para, kada je glumac velikodušno darivao svoje drugare milionima.

Tu priču, prvi put je potvrdio i sam Kluni, koji je u intervjuu za "GQ" ispričao da je svojevremeno poklonio po milion dolara četrnaestorici svojih bliskih prijatelja. Ovaj nesvakidašanji potez dogodio se 2013. godine dok se Džordž još nije oženio.

Profimedia
Dobri prijatelji: Džordž Kluni i Rande Gerber

- Bio sam samac. Svi smo starili. Imao sam 52 godine otprilike. A većina mojih prijatelja je starija od mene - prisećao se glumac svog razmišljanja od pre nekoliko godina kada je tek upoznao Amal, ali još nisu stupili u vezu. On je zatim nastavio da obrazlaže svoju tadašnju odluku.

- I pomislio sam, ono što imam su ti momci koji su mi svi, u razdoblju od 35 godina, pomogli na ovaj ili onaj način - tvrdi on, nabrajajući sve što su njegovi prijatelji učinili za njega.

Profimedia
Džordž i Amal Kluni

- I ja sam njima pomagao. Svi smo mi dobri prijatelji. I mislio sam, znaš, bez njih od ovoga nemam ništa. Samo sam mislio da ako me udari autobus, svi su u testamentu. Pa zašto, dovraga, čekam da me udari autobus?

Kluni je, zatim, ispričao ono što je ljude najviše i interesovalo - kako je darivanje izgledalo.

Kluni je tada stavio 14 miliona dolara u 14 kofera, u svaki po milion. Sve je izgledalo kao u filmu.  Drugi dan je pozvao sve prijatelje kod sebe. Gerber je o ovom neverovatnom iskustvu govorio u emisiji “Headliners” MSNBC-a 2017. godine.

Printscreen/YouTube/Access
Rande Gerber govori u emisiji o poklonu Džorža Klunija

- Džorž je počeo da priča: "Slušajte, želim da znate koliko ste mi značili i koliko mi značite u životu. Došao sam u LA, spavao sam na vašim kaučima. Tako sam srećan što vas sve imam i ne bih mogao da budem tu gde sam danas bez svih vas. Dakle, bilo mi je jako važno da, dok smo još svi zajedno, uzvratim. Zato želim da svi otvorite svoje kofere - ispričao je glumčev prijatelj.

Gerber je rekao da su svi Klunijevi prijatelji, uključujući i njega, bili u šoku nakon što su videli  milione u gotovini, za koje je glumac rekao da je već platio porez.

Amal i Džordž Kluni Profimedia
Džordž i Amal Kluni

- Jedan prijatelj je radio u baru na aerodromu u Teksasu, izdržavajući tako svoju porodicu. Svaki dan se vozio biciklom na posao - otkrio je Gerber koji je ožennjen Sindi Kraford i ima sopstveni uspešan biznis.

Glumčev prijatelj je rekao kako je odmah pokušao da vrati novac Kluniju, međutim, velikodušni Džordž nije hteo ni da čuje za to.

- Povukao sam ga u stranu i rekao: "Apsolutno ne uzimam ovih milion dolara".

Na to se, kako kaže, Kluni automatski okrenuo prema ostalima i rekao:  "Jedno obaveštenje. Ako Rande ne uzme milion dolara, niko neće dobiti  novac". I tako je njegovih 14 prijatelja dobilo 14 miliona dolara na poklon, a Džordž je tačno godinu dana kasnije, na isti datum oženio Amal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike