Ona baš zna da uživa! Dara Bubamara se baškari u luksuzu u Turskoj (FOTO)

24.01.2022

18:22

3

Autor: Marija Mitić

Da li je i ovoga puta na odmoru sa dečkom, pevačica nije želela da otkrije javnosti

Ona baš zna da uživa! Dara Bubamara se baškari u luksuzu u Turskoj (FOTO)
bubamara - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Dara Bubamara u više navrata u poslednje vreme odlazi na putovanja i to na isključivo luksuzne destinacije, posebno otkako je u vezi sa mlađanim biznismenom Tonijem. Ona trenutno boravi u Istanbulu, a da li je i ovoga puta na odmoru sa dečkom, nije želela da otkrije javnosti.

Međutim, kako se vidi na njenom Instagram profilu, gde redovno objavljuje slike i snimke sa putovanja, ona uživa u skupim hotelima, luksuznim vozilima, večerama u elitnim restoranima...

Pevačica je pokazala i prizor iz jednog turskog hotela u kojem se nalazi, gde je najpre posetila SPA centar, u kojem se kupala u džakuziju.

Pevačica je snimila i pogled sa prozora od kog zastaje dah, a najverovatnije je reč o pogledu na Bosfor.

Dara je, inače, pre određenog vremena odlučila da više ne govori o svom partneru u javnosti, a objasnila je i zbog čega.

- O njemu ne pričam, ali ako bude udaje progovoriću. Preselila sam se zbog ljubavi na kraći period, i onda su svi zbog mene došli u Novi Sad. Bitno da je zgodan, pametan i bogat. (smeh) Bitno je samo da se dogodi hemija, možda je meni zgodan, nekom drugom nije -  rekla je Bubamara u emisiji Premijera, a zatim se osvrnula na brojne destinacije koje posećuje.

Foto: Andreja Damnjanović
Dara Bubamara

 - Mnogo sam putovala, čak nekad i ne objavljujem negde, da ne bodem oči. Ima zluradih komentara, za vreme korone sam 50 puta išla u Dubai, ali nikom ništa nisam ukrala, sve sam sama stekla - rekla je tada Dara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike