Sa ovim poznatim muškarcem je Nikolija bila pre Relje: Hteo je da joj promeni život (FOTO)

11.10.2021

14:39

0

Njihova veza je bila svima zanimljiva, a čak je i njena majka aminovala

Sa ovim poznatim muškarcem je Nikolija bila pre Relje: Hteo je da joj promeni život (FOTO)
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/A. A.

Pevačica Nikolija Jovanović i reper Relja Popović već dugi niz godina su u skladnom braku, a kao kruna njihove ljubavi došle su dve ćerke. Relja i ona su veoma striktni kada je njihov privatan život u pitanju, te ne vole da dele intimu. Iako važe za jedan od najpopularnijih parova, ima onih koji se i dalje sećaju sa kim je Nikolija bila pre repera.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naime, ona je imala još jednu medijski eksponiranu vezu i to sa NBA zvezdom Atanasisom Adetokumbom, kog je upoznala dok je živela u Grčkoj, dok je studirala. Njihova veza je trajala dve godine, Nikolija ga je redovno posećivala u Americi, a čak je i njena majka prihvatila zeta.

Ipak, ova romansa doživela je krah 2014. godine, kada je Atanasis želeo sa Nikolijom da započne zajdnički život u Njujorku, dok je ona želela da se posveti stvaranju karijere u Srbiji. 

Ubrzo nakon toga usledila je njena duetska pesma sa tadašnjom grupom "Elitni odredi", a govorilo se da su na snimanju spota sevnule varnice između Relje i nje. 

Inače, poslednjih dana se piše o tome kako je jedna nepoznata devojka objavila da je uhvatila Relju u prevari sa nepoznatom devojkom, plavušom kratke kose, a onda je i Popović objavio tu poruku jer ga je nasmejala, a u pitanju je zapravo bila njegova Nikolija, koja je skratila kosu i ofarbala se.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike